STIRI Liga I "Jucătorii vor primi banii"

Narcis Raducan incearca sa dezamorseze problema banilorNarcis Raducan incearca sa dezamorseze problema banilorOţelul joacă azi un meci de care pe care la Braşov, una din partidele care ne poate decide soarta la finalul campionatului. Din păcate, cu doar câteva zile înainte, s-a aflat că oţelarii nu sunt cu salariile la zi, iar acest lucru ar putea afecta echilibrul şi-aşa fragil dintre patronat şi jucători. Din acest motiv, conducerea executivă care se află în între cele două părţi încearcă să dezamorseze situaţia, pentru ca Oţelul să fie în formă maximă la meciul de 6 puncte cu FC Braşov.

Bunăoară, directorul general Narcis Răducan a recunoscut că fotbaliştii din lot sunt neplătiţi de două luni, dar în acelaşi timp afirmă că a informat deja patronatul cu privire la situaţia actuală şi că a primit promisiuni ferme că totul se va rezolva cât mai curând!

Narcis Răducan: "Este adevărat, băieţii au dreptate, sunt restanţe la salarii şi există pericolul să se facă trei luni, dar sunt convins că nu se va ajunge acolo pentru că nimeni nu doreşte să destabilizeze situaţia. Mai ales după ce s-au făcut atâţia paşi importanţi în această iarnă şi atâtea achiziţii bune pentru a duce la capăt un proiect stabil.  Am informat patronul de situaţia actuală şi îi asigur pe jucători că în cel mai scurt timp vor primi banii."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 07-03-2014 10:17

Sper sa nu se vada si in teren problemele financiare care sunt in momentul de fata la club..LUPTATI PENTRU CULORILE CLUBULUI INDIFERENT DE SITUATIE! HAI OTELUL CU CELE 3 PUNCTE DIN MECIUL CU FC BRASOV!
+1

Alexandru C.

Login sau crează cont pentru a comenta              |