STIRI Liga I “Am înghețat de emoție”

Narcis RaducanNarcis RaducanOţelul a câştigat derby-ul salvării pe terenul celor de la FC Braşov , după o partidă fabuloasă a ambelor echipe şi priveşte cu mare încredere următoarele jocuri de campionat. Directorul general Narcis Răducan era sleit de puteri la finalul meciului, ca mai toţi suporterii oţelari care au trecut prin toate senzaţiile pe parcursul unui joc nebun, dar care s-a terminat cu bine pentru roş-alb-albaştri.

Managerul echipei noastre a afirmat că Oţelul şi-a făcut partida grea, deoarece s-a jucat cu neobişnuit de multele ocazii pe care le-a avut. Răducan a ţinut să laude şi adversarii, care au opus o rezistenţă dârză chiar şi în inferioritate numerică şi a declarat că jucătorii şi-au îndeplinit un obiectiv, chir dacă am trecut prin mari emoţii.
De partea celalată, directorul general al braşovenilor, Constantin Zotta, a cerut un penalty care nu a fost şi a afirmat că Marius Constantin merita roşu pentru intrarea criminală la Marquinhos, deşi în timpul meciului a fost văzut cum a sărit să ceară socoteală băncii noastre tehnice la acea fază.

Narcis Răducan: "Nu mai am glas. Nu știu dacă am înghețat de frig sau de emoții. Un meci extraordinar, foarte bun. Terenul greu a determinat jucătorii să alerge. Am avut incredibil de multe ocazii, ne-am făcut partida foarte grea pentru că n-am marcat. Este de lăudat echipa brașoveană, care a jucat foarte bine în inferioritate. Ne-am îndeplinit un obiectiv foarte important pentru noi, am câștigat toate punctele. Lucrurile par că intră pe făgaşul normal, dar cu mari emoţii..."

Constantin Zotta (director general FC Braşov): "Este un rezultat la care nu ne aşteptam. Am crezut că vom face un joc care să ne dea speranţe pe viitor. Au fost erori mari, dar nici norocul nu a fost de partea noastră: am avut câteva ocazii mari, pe care nu le-am fructificat. Plus un penalty care nu ne-a fost acordat, la Buga. E ruşinos unde am ajuns şi dacă nu ne revenim repede - în următoarele 2-3 meciuri - cred că şansele să evităm retrogradarea sunt mici. Mi-a plăcut atitudinea din a doua repriză, probabil că dacă am fi jucat în "11" altul era rezultatul. Dar nu pot înţelege ce s-a întâmplat în prima parte cu unii dintre jucători. Din câte am văzut, Marius Constantin merita cartonaş roşu."

Login sau crează cont pentru a comenta              |