STIRI Liga I Şi AS Roma se interesează de Tudorie

Alexandru Tudorie a facut un meci de senzatie la BrasovAlexandru Tudorie a facut un meci de senzatie la BrasovDupă ce a fost dorit de AC Milan, Sampdoria sau Steaua, Alexandru Tudorie se află acum pe lisa scurtă a celor de la AS Roma, echipă aflată pe locul 2 în Serie A din Italia. Tânărul atacant care va împlini 18 ani luna aceasta este reprezentat de Pietro Chiodi cel care a preluat jucătorii impresariaţi de fraţii Becali, după arestarea acestora din urmă.


Presa italiană a anunţat că agentul respectiv s-a întâlnit deja cu directorul sportiv al Romei, Walter Sabatini, căruia i-a prezentat o listă cu jucători români de perspectivă. Pe foaia lui Chiodi se regăseşte şi numele lui Alexandru Tudorie, alături de cel al lui Valerică Găman (Astra Giurgiu) sau Gabriel Iancu şi Alexandru Târnovan (ambii Steaua). Conform jurnaliştilor italieni lista respectivă ar putea fi prezentată şi altor cluburi.
Alexandru Tudorie a fost titular la Oţelul în primele trei jocuri din 2014, iar meciul trecut a reuşit o partidă de senzaţie, marcând un gol şi dând o pasă decisivă la reuşita lui Astafei, prin care Oţelul a deschis scorul. El i-a răsplătit astfel încrederea antrenorului Ewald Lienen care l-a folosit des în amicalele de anul acesta, iar acum l-a titularizat şi în partidele oficiale în dauna golgeterului Henrique.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Steel Dany » 10-03-2014 12:14

sper sa-l pastram

Steel Dany

  •  
  •  

#2 Tudor » 10-03-2014 12:22

Nu vom mai avea niciodata performante daca nu pastram jucatori buni, sa se creeze un lot omogen. Acum nici nu-l poti tine cu forta, daca el vrea sa se realizeze intr-un campionat puternic, trebuie sa-l intelegem.

Tudor

  •  
  •  

#3 Florin22 » 10-03-2014 14:13

Citez pe Tudor:
Nu vom mai avea niciodata performante daca nu pastram jucatori buni, sa se creeze un lot omogen. Acum nici nu-l poti tine cu forta, daca el vrea sa se realizeze intr-un campionat puternic, trebuie sa-l intelegem.


Momentan nu a realizat nimic notabil la Otelul, doar 2 goluri si atat, daca se duce la roman va fi rezerva sau va intari echipa 2a, cred ca aia au jucatori mult mai buni decat Tudorie pentru prima echipa, se stie destul de bine cazul tinerilor romanai care au plecat la Milan si Inter sa se "realizeze" si au venit cu coada intre piciaore, plini de tatuaje si au realizat doar nopti albe prin cluburi si nimic mai mult. Daca se gandeste la viitorul lui, acesta este aici la Otelul pentru inca 2-3 ani unde are sansa sa joace la prima echipa si titular in detrimentul lui Henrique, va creste mult in 2-3 ani si abia dupa poate emite pretentia de-a pleca, abia dupa ce iti da 10-12 goluri pe sezon, cel putin asa cred eu si asa este bine pentru jucator si pentru viitorul lui fotbalistic (stiu suna ciudat ca in romania sa ai viitor fotbalistic dar merita sa ramana aici pana se coace).

Oricum alegerea ii apartine, asta doar in cazul in care va fi contactat, momentan totul este un zvon si nimic concret, cred ca asa va fi ramane...un zvon.
+2

Florin22

  •  
  •  

#4 granata » 10-03-2014 16:33

Roma si multe echipe mari din Europa au liste cu sute de jucatori tineri de perspectiva de pe tot mapamondul..Asta nu inseamna ca Roma e interesata de Tudorie.
+1

granata

Login sau crează cont pentru a comenta              |