STIRI Liga I Oţelul şi-a găsit îngerul păzitor

Goicoechea vrea sa demonstreze de ce ajuns pana la AS Roma in trecutGoicoechea vrea sa demonstreze de ce ajuns pana la AS Roma in trecutDupă ce a scăpat de Boşneag şi Brăneţ, Oţelul are în sfârşit portar, uruguayanul Goicoechea cucerindu-ne pe toţi la partida de vineri cu FC Braşov. Dacă în primele meciuri ne-a demonstrat că iese bine pe centrări, goalkeeperul sud-american ne-a arătat acum şi câteva reflexe de excepţie, fiind clar unul din artizanii victoriei din campionat.

Fostul portar de la AS Roma a închis pur şi simplu poarta la 2-1 pentru formaţia roş-alb-albastră, scoţând miraculos şuturile lui Surdu şi Mateiu din ultimele minute. Mai mult, Goicoechea l-a oprit perfect pe Buga din drumul spre gol, în momentul în care atacantul braşovean a scăpat singur. De altfel, gazdele au cerut eronat penalty la acea fază, deoarece pe reluare se vede clar cum portarul nostru respinge mingea şi abia apoi îl loveşte pe Buga.

Revenind la goalkeeperii din tur, merită precizat faptul că Boşneag a devenit liber de contract din 26 februarie, el semnând deja cu UTA Arad, fiind titular în Seria a II-a a Ligii a II-a. În schimb, Cristian Brăneţ este în continuare sub contract cu Oţelul, chiar dacă el nu a mai fost păstrat în lot. Goalkeeperul de 36 de ani se antrenează cu “satelitul” până în vară, când îi expiră înţelegerea.

Şi ca să încheiem în aceeaşi notă, adică tot cu un portar, Branko Grahovac a fost la fel de conectat la partida Oţelului de la Braşov, ca toţi suporterii roş-alb-albaştri. Bosniacul a scris pe facebook mesaje de încurajare şi de felicitare pentru foştii săi colegi înainte, în timpul şi la finalul jocului câştigat de ai noştri cu 3-1. Fostul campion cu Oţelul şi titular în partidele din Champions League joacă acum la Kahramanmaraşspor în Liga a II-a din Turcia.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 10-03-2014 13:27

Mi-a luat ceva timp pana sa citesc corect numele clubului din Turcia.
+2

Tudor

  •  
  •  

#2 Issos » 10-03-2014 13:48

Goicoechea ne-a salvat in momente cheie ale meciului si arata calitati care nu pot fi comparate cu cele ale goalkeerilor care au aparat poarta in tur, dar mai are mai de lucru, mai ales la capitolul degajari care mai mult de 50% au fost pe adversari, atat in meciul cu Petrolul, cat si in meciul cu FC Brasov.
−1

Issos

  •  
  •  

#3 radu_alex13 » 10-03-2014 14:36

Issos, ai dreptate, daca ar fi ceva ce i se paote reprosa, sunt degajarile, are probleme la capitolul asta. In meciurile cu Pandurii si Petrolul , nu prea a avut ce sa demonstreze, insa la Brasov, intradevar, a avut cel putin 3 interventii admirabile. Sa-l mai antreneze Lienen sau anternorul de portari la degajari.
+1

radu_alex13

  •  
  •  

#4 giu » 10-03-2014 21:52

Ce ne facem la vara, cand ii va expira imprumutul?

giu

  •  
  •  

#5 Issos » 11-03-2014 10:49

Citez pe giu:
Ce ne facem la vara, cand ii va expira imprumutul?

Nu este impumutat, are contract pana in vara cu obtiune de prelungire!
−1

Issos

Login sau crează cont pentru a comenta              |