STIRI Liga I VIDEO: Marius Stan a răspuns suporterilor cu privire la noul stadion

Marius Stan a reactionat in urma comunicatului suporterilorMarius Stan a reactionat in urma comunicatului suporterilorSăptămâna trecută, Liga Suporterilor Gălăţeni 1993 a lansat o scrisoare deschisă prin intermediul Dunării Bătrâne rugându-l pe fostul director general al Oţelului şi actualul primar, Marius Stan, să nu uite de promisiunea făcută în campanie şi anume realizarea unui nou stadion la Galaţi. Apelul fanilor nu a rămas fără ecou, iar edilul-şef a răspuns comunicatului suporterilor. Ce a spus Marius Stan cu privire la realizarea unei arene moderne puteţi vedea în video-ul de mai jos:  

Marius Stan a explicat în mai multe rânduri că noua arenă nu a fost doar o promisiune electorală, ci una care va deveni realitate, dar în ultima vreme a părut că bate puţin în retragere, el realizând un sondaj pe pagina proprie de facebook, cu utilitatea unui astfel de proiect.  
Din aces motiv, LSG ’93 strânge semnături (click AICI!) printre suporterii fotbalului gălăţean pentru realizarea noului stadion, iar Dunărea Bătrână s-a raliat acestui efort comun al fanilor gălăţeni, urmând ca atât scrisoarea deschisă, cât şi tabelele cu semnături să fie prezentate la final primarului.

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Issos » 10-03-2014 20:50

Suntem la stagiul de schimb de opinii, de bajbaieli si poate, deci de bla bla.
−2

Issos

 •  
 •  

#2 dan1962 » 10-03-2014 21:32

Iar numai vrajeala.Au trecut aproape 2 ani si in oras nu s-a schimbat aproape nimic.Tot la fel de murdar,iar pentru sport nimic maret.Sa te lauzi doar cu un parc modern,dar fara umbra,cam putin.La cat de mult iubeste sportul,ar fi trebuit sa vedem mai multe proiecte,macar incepute decat spectacole la orice nenorocit de eveniment.Daca stadionul nu mai este de interes,macar in ar fi trebuit sa inceapa constructia unui bazin modern(pentru asta nu ne trebuie echipa de polo).La mintea lui perversa mai are pi\utin si darama si patinoarul,ca de,nu s-a calificat echipa de hochei in turneul final.Macar ar trebui sa taca dracului din gura si cu facebook-ul lui,ca nu l-am auzit in campanie ca o sa vorbeasca cu cetatenii prin intermediul lui.
+1

dan1962

 •  
 •  

#3 Tudor » 10-03-2014 21:43

In concluzie?

Tudor

 •  
 •  

#4 giu » 10-03-2014 21:50

Avem mare nevoie de un stadion modern. La treaba d-le primar !

giu

 •  
 •  

#5 mj » 10-03-2014 21:59

Concluzia e tipic romaneasca...suntem la stadiu de discutii insa nimic concret!

mj

 •  
 •  

#6 radu_alex13 » 11-03-2014 07:53

Nu va fi nici un stadion, nu prea curand, iar cu parare de rau, M. Stan a lasat sa se inteleaga ca Otelul ar fi in pragul mutarii in alt oras. Deci, pentru ce sa se construiasca un stadion modern? Daca nu are cine sa joace pe el.?!

radu_alex13

 •  
 •  

#7 schillaci » 11-03-2014 09:57

Păi normal ca Oţelul se va muta in alt oraş. Unde să joace in Galaţi ? Dacă nu mă înşel, încă din sezonul următor, stadioanele trebuie să aibă un anumit număr de locuri acoperite plus alte modernizări. Cine o să se ocupe de asta la stadionul Oţelul ? NIMENI.....

schillaci

 •  
 •  

#8 viorel21 » 11-03-2014 16:06

Citez pe Tudor:
In concluzie?

In concluzie Stan era un foarte bun politician ink de pe vremea campaniei electorale. Promisiuni, ba mai mult, stadionul era la stadiu de certitudine, asa mi s-a parut mie.. Acum, vrajeala. Abia m-am ridicat de la masa inainte sa ascult ce-a avut de zis nenicu asta, in legatura cu mutatul echipei, si uite k nu mi-a prea priit mancarea.. :sad: Poate k mai avem nevoie de inca o scrisoare deschisa catre actionariat pe tema mutatului. :-?

viorel21

 •  
 •  

#9 bigsorin » 11-03-2014 16:20

Citez pe viorel21:
Citez pe Tudor:
In concluzie?

In concluzie Stan era un foarte bun politician ink de pe vremea campaniei electorale. Promisiuni, ba mai mult, stadionul era la stadiu de certitudine, asa mi s-a parut mie.. Acum, vrajeala. Abia m-am ridicat de la masa inainte sa ascult ce-a avut de zis nenicu asta, in legatura cu mutatul echipei, si uite k nu mi-a prea priit mancarea.. :sad: Poate k mai avem nevoie de inca o scrisoare deschisa catre actionariat pe tema mutatului. :-?

de ce ne miram omu si cand se cerea noctura i-au trebuit vreo 5 ani si pana la urma Bors a facut afacerea sa nu mai vb de turnicheti si alte baliverne,dupa ce a ajuns primar a promis stadionul peste o luna trebuia sa jucam pe el si....o sa vina votarea si ce credeti va promite un stadion etc ps pt mine e o hahalera pus pe capatuiala si apropo sau primit raspunsuri ce sa facut cu 20 mil de euro cat a fost el presedinte pana a venit adamescu?

bigsorin

 •  
 •  

#10 Tudor » 11-03-2014 18:19

De aceea e bine sa nu promiti asemenea proiecte. Cand esti in afara sistemului ai impresia ca faci din ckt, bici. Cand ajungi in sistem, observi ca socotelile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ. Cand ajungi intr-o functie te lovesti de multe chestii. E bine sa nu promiti asemenea proiecte si pentru ca in doar 4 ani nu este timp sa le finalizezi, chiar daca reusesti sa le incepi. Mai mare e surpriza cand reusesti sa faci ceva, desi nu ai promis acel lucru. Dar e si problema noastra, nu votam omul care nu promite, nu-i asa?

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |