Marius Stan a reactionat in urma comunicatului suporterilorMarius Stan a reactionat in urma comunicatului suporterilorSăptămâna trecută, Liga Suporterilor Gălăţeni 1993 a lansat o scrisoare deschisă prin intermediul Dunării Bătrâne rugându-l pe fostul director general al Oţelului şi actualul primar, Marius Stan, să nu uite de promisiunea făcută în campanie şi anume realizarea unui nou stadion la Galaţi. Apelul fanilor nu a rămas fără ecou, iar edilul-şef a răspuns comunicatului suporterilor. Ce a spus Marius Stan cu privire la realizarea unei arene moderne puteţi vedea în video-ul de mai jos:  

Marius Stan a explicat în mai multe rânduri că noua arenă nu a fost doar o promisiune electorală, ci una care va deveni realitate, dar în ultima vreme a părut că bate puţin în retragere, el realizând un sondaj pe pagina proprie de facebook, cu utilitatea unui astfel de proiect.  
Din aces motiv, LSG ’93 strânge semnături (click AICI!) printre suporterii fotbalului gălăţean pentru realizarea noului stadion, iar Dunărea Bătrână s-a raliat acestui efort comun al fanilor gălăţeni, urmând ca atât scrisoarea deschisă, cât şi tabelele cu semnături să fie prezentate la final primarului.