STIRI Liga I Marquinhos şi Sîrghi vor lipsi cu Ceahlăul

Piciorul lui Marquinhos dupa contactul cu Marius ConstantinPiciorul lui Marquinhos dupa contactul cu Marius ConstantinMarcus Vinicius Vidal Cunha, cunoscut mai bine drept “Marquinhos” de către suporterii oţelari, nu va juca în partida cu Ceahlăul Piatra Neamţ de luni 17 martie.

Acest lucru nu se va întâmpla din cauza accidentării urâte suferite în urma unei intrări de roşu a lui Marius Constantin de etapa trecută, ci faptului că brazilianul a încasat la Braşov al 7-lea său cartonaş galben din acest sezon şi este automat suspendat o etapă. Oricum Marquinhos avea nevoie de o scurtă pauză, având în vedere cum arăta piciorul său (vezi foto) după intrarea criminală de care am pomenit mai devreme. De altfel, brazilianul a postat poza cu impactul crampoanelor asupra tibiei sale pe contul său de facebook, totodată mulţumindu-i lui D-zeu că a tras doar o sperietură.
Ca şi în cazul lui Marquinhos şi liderul apărării gălăţene din acest moment, Cristian Sîrghi, va lipsi cu Ceahlăul deoarece a încasat la Braşov al patrulea său cartonaş galben din acest sezon, în urma unui henţ şi este suspendat o etapă. Cel mai probabil, fundaşul central va fi înlocuit cu Enes Sipovic, în timp ce în locul brazilianului ar putea intra Alexandru Zaharia.
Nu se cunoaşte încă soarta lui Stephane Tritz, jucător care s-a accidentat la încălzirea de dinaintea începerii meciului de la Braşov, el fiind schimbat în ultimul moment cu Ciprian Milea.
Un singurfotbalist de la noi este în pericol de suspendare în acest moment, Dan Popescu având 3 avertismente, un eventual galben în partida de luni făcându-l să stea pe tuşă în deplasare la Astra Giurgiu.
Partida Oţelul – Ceahlăul Piatra Neamţ se va disputa la Galaţi, luni 17 martie 2014, cu începere de la ora 19.30.

Login sau crează cont pentru a comenta              |