STIRI Liga I Astafei – golul 20 în Liga I

Astafei si Tudorie au fost la inaltime in jocul cu FC BrasovAstafei si Tudorie au fost la inaltime in jocul cu FC BrasovPrimul gol al meciului cu FC Braşov nu a însemnat doar descătuşarea lui Victoraş Astafei, care ceruse conducerii şi patronatului să vină mai aproape de echipă cu doar câteva zile înainte, ci şi al 20-lea gol reuşit pe prima scenă de fotbalistul nostru cu cască.

Mijlocaşul de bandă a mai avut şi alte oportunităţi la victoria cu 3-1 de la Braşov, pe care însă le-a ratat. Din cele 20 de goluri marcate în prima ligă, un sfert (5 reuşite) au fost înscrise în tricoul Oţelului, de la venirea jucătorului la Galaţi în decembrie 2012.
Tot în partida amintită mai sus, Alexandru Tudorie a marcat cel de-al 50-lea gol al roş-alb-albaştrilor în confruntările directe dintre Oţelul şi FC Braşov, în timp ce reuşita lui Filip a fost a 51-a.

Victoraş Astafei (după meciul cu FC Braşov): „A fost o partidă foarte grea, cum ne așteptam de fapt, dar cred că jocul echipei se îmbunătățește de la meci la meci și odată cu asta și al meu. De mult nu am mai fost așa de activ, mă simt foarte bine. Păcat că nu am înscris mai mult, dar important e că am câștigat. Sunt sigur că în următoarele meciuri vom fi mai eficienți. Cred că de mult nu am mai prins un meci în care să am atâtea ocazii și cred că nu am avut nici suflu să le concretizez pe toate. Eram pur și simplu după câteva sprinturi bune și luciditatea lăsa de dorit. Cu siguranță, era un meci foarte important pentru clasament și ne simțim foarte bine acum. Vom trata următorul joc cu mult mai multă încredere. Suntem conștienți că va fi un meci foarte greu, dar din câte am înțeles și conducerea va face un pas spre noi. Așteptăm și noi salariile și o să fie o altă față a Oțelului. Probabil din cauza ocaziilor s-a văzut că ar fi fost un meci mai intens ca altele. Oțelul de la meci la meci crește.”

Victoraş Astafei, ocupă postul de mijlocaş de bandă, putând fi folosit şi ca atacant central dacă situaţia o cere. Fotbalistul de 1,77m înălţime şi-a început cariera în oraşul natal, la FCM Târgu Mureş, dar a mai trecut şi pe la Arieşul Turda sau Gaz Metan Mediaş, acolo unde a cunoscut şi cea mai bună perioadă a sa, marcând de 8 ori în 16 meciuri. A fost transferat de Oţelul contra sumei de 200.000 de euro şi a înscris 6 goluri în 34 de meciuri (Liga I + Cupă) de când s-a mutat la Galaţi. Conform site-ului transfermarkt, Astafei valorează 850.000 de euro.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Oxigen » 12-03-2014 11:58

Bravo lui, ii dorim sa ca macar sa le dubleze cat va mai ramane la Otelul pt ca are calitatea si potentialul necesar.
+2

Oxigen

  •  
  •  

#2 geoalex92 » 12-03-2014 14:08

E un baiat cu mult caracter , putini il cunosc cu adevarat !!! :-)
+2

geoalex92

  •  
  •  

#3 Aruon » 13-03-2014 19:01

Se vede ca e baiat serios si pus pe treaba.Succes Victoras in tot ceea ce faci!

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |