STIRI Liga I "Lienen îşi merită salariul pe deplin"

Narcis Raducan este foarte multumit de Ewald LienenNarcis Raducan este foarte multumit de Ewald LienenDirectorul general al Oţelului, Narcis Răducan, a vorbit despre reîntoarcerea echipei pe drumul corect în clasament. Managerul este extrem de mulţumit de fotbalul practicat în acest moment de elevii lui Ewald Lienen şi afirmă că transferurile şi pregătirea fizică din iarnă au contat enorm la noua faţă a roş-alb-albaştrilor.


Narcis Răducan a povestit şi despre momentul în care tehnicianul german a început treaba la Oţelul cu 4 înfrângeri, explicând că începuse să primească deja telefoane de la oameni care îi propuneau deja alt antrenor. Cu toate acestea, directorul general a avut încredere în Lienen, iar acum speră să culeagă roadele, mai ales că germanul îşi merită banii primiţi pentru că echipa arată altfel în 2014.

Narcis Răducan: "Prin mutările pe care le-am făcut în iarnă și modul de pregătire, am sperat că vom intra pe drumul corect. Echipa a menținut ritmul din pregătire și chiar l-a ridicat. Echipa joacă fotbal, aleargă foarte mult. Avem în fiecare meci 6-7 jucători care se apropie de 12 kilometri. A fost o presiune la început. Echipa nu mergea  bine. Am început cu patru înfrângeri cu Lienen. Nu aveam de gând să-l schimbăm oricum. Erau deja voci care mă sunau și îmi propuneau antrenori. Eram convins că echipa nu avea cum să nu meargă în sus. Lupta la retrogradare e destul de dificilă. Salariul pentru el nu este unul mic, dar și-l merită pe deplin.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Florin22 » 13-03-2014 14:08

Narcis poti fi sigur ca isi merita salariul Lienen, sunt ferm convins ca nu are cel mai mare salariu din Liga 1 si nici cel mai mic dar trebuie sa fii nebun sa nu ii da-i un salariu decent omului cand isi face treaba, aici nu ma refer doar la antrenor ci si la jucatori. Lienen cred ca are bani destui incat sa nu se uite pe card la sf de luna si sa spere ca ii vor intra sa isi cumpere mancare dar chiar si asa prin intarzierile astea arati lipsa de profesionalism si vedem inca odata ca nu sunt bani la Otelul desi in mod normal trebuia sa avem.

Deci sau platit salariile Narcis ? pt ca parca ii vad pe jucatori ca vor tranti 2 meciuri cum stim ca au mai facut, nu vor alerga si ii va durea in fund :).. ce zici de asta ?

Florin22

  •  
  •  

#2 Andrei16 » 13-03-2014 14:43

Antrenorul cred ca este platit fara mari intarzieri ca omul nu a venit ca sa-si bata Adamescu joc de el .Sa speram ca jucatorii si-au primit salariile si vor castiga in fata Ceahlaului

Andrei16

  •  
  •  

#3 Aruon » 13-03-2014 19:06

Ne mandrim cu Lienen,chiar isi merita salariul pe deplin.E unul dintre ce mai buni antrenori din liga 1 si nu ma indoiesc niciodata de asta.
+1

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |