Narcis Raducan este foarte multumit de Ewald LienenNarcis Raducan este foarte multumit de Ewald LienenDirectorul general al Oţelului, Narcis Răducan, a vorbit despre reîntoarcerea echipei pe drumul corect în clasament. Managerul este extrem de mulţumit de fotbalul practicat în acest moment de elevii lui Ewald Lienen şi afirmă că transferurile şi pregătirea fizică din iarnă au contat enorm la noua faţă a roş-alb-albaştrilor.


Narcis Răducan a povestit şi despre momentul în care tehnicianul german a început treaba la Oţelul cu 4 înfrângeri, explicând că începuse să primească deja telefoane de la oameni care îi propuneau deja alt antrenor. Cu toate acestea, directorul general a avut încredere în Lienen, iar acum speră să culeagă roadele, mai ales că germanul îşi merită banii primiţi pentru că echipa arată altfel în 2014.

Narcis Răducan: "Prin mutările pe care le-am făcut în iarnă și modul de pregătire, am sperat că vom intra pe drumul corect. Echipa a menținut ritmul din pregătire și chiar l-a ridicat. Echipa joacă fotbal, aleargă foarte mult. Avem în fiecare meci 6-7 jucători care se apropie de 12 kilometri. A fost o presiune la început. Echipa nu mergea  bine. Am început cu patru înfrângeri cu Lienen. Nu aveam de gând să-l schimbăm oricum. Erau deja voci care mă sunau și îmi propuneau antrenori. Eram convins că echipa nu avea cum să nu meargă în sus. Lupta la retrogradare e destul de dificilă. Salariul pentru el nu este unul mic, dar și-l merită pe deplin.”