STIRI Liga I “N-am pus restricții jucătorilor privind impresarii”

Narcis RaducanNarcis RaducanDirectorul general Narcis Răducan a vorbit şi despre cel mai în formă atacant al Oţelului în acest moment, Alexandru Tudorie, cel care a a fost decisiv în partida de la Braşov când a marcat un gol şi a pasat decisiv la reuşita lui Astafei.


Managerul echipei noastre a explicat că jucătorii clubului roş-alb-albastru pot semna cu orice impresar doresc. Această afirmaţie vine pe fondul unui scandal pe tema agenţilor de jucători, între două echipe de Liga I care nu prea ne interesează.
Cert este că, după ce a fost dorit de AC Milan, Sampdoria sau Steaua, Alexandru Tudorie se află acum pe lista celor de la AS Roma, echipă aflată pe locul 2 în Serie A din Italia. Tânărul atacant care va împlini 18 ani luna aceasta este reprezentat acum de Pietro Chiodi cel care a preluat jucătorii impresariaţi de fraţii Becali, după încarcerarea acestora din urmă.
Presa italiană a anunţat că agentul respectiv s-a întâlnit deja cu directorul sportiv al Romei, Walter Sabatini, căruia i-a prezentat o listă cu jucători români de perspectivă. Pe foaia lui Chiodi se regăseşte şi numele lui Alexandru Tudorie. Conform jurnaliştilor italieni lista respectivă ar putea fi prezentată şi altor cluburi.

Narcis Răducan: "Tudorie a fost jucătorul lui Giovanni Becali. Din ce am înțeles de la el a semnat cu Pietro Chiodi mai departe. Sunt lupte normale între agenții de jucători. Noi n-am pus restricții jucătorilor privind impresarii. Nu le impunem nimic. N-am fi avut nicio problemă dacă era preluat de Ana-Maria Reghecampf, chiar dacă nu avem niciun jucător reprezentat de ea. Oricum țin legătura cu toți impresarii."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 L_acier » 14-03-2014 09:12

Nici n-ar trebui... impresarii trebuiesc restrictionati.
+1

L_acier

Login sau crează cont pentru a comenta              |