STIRI Liga I ”Sper ca după partida de luni să avem 27 de puncte”

Narcis Raducan este de parere ca Otelul a inceput sa inspire teama adversarilorNarcis Raducan este de parere ca Otelul a inceput sa inspire teama adversarilorDirectorul general al Oţelului, Narcis Răducan, a făcut o scurtă avancronică a meciului de luni cu Ceahlăul Piatra Neamţ. Managerul speră ca echipa noastră să se impună pentru a ieşi din zona fierbinte, pentru a putea ataca apoi locurile de la mijlocul clasamentului.
Narcis a mai adăugat că este extrem de mulţumit de transferurile făcute, mai ales că respectivii jucători s-au impus printre titulari.


Narcis Răducan: „Sunt bucuros pentru că rezultatele bune şi-au găsit corespondent în partidele oficiale. Sunt mai rare astfel de cazuri, dar la noi s-a potrivit. Mă bucur că jucătorii veniţi în iarnă au fost printre protagoniştii primelor partide din campionat. Trebuie să continuăm acest parcurs pentru a reuşi să evadăm din zona fierbinte a clasamentului. Cred că echipele care staţionează în zona locurilor 7-9 au început să se teamă de Oţelul. Sper să continuăm acest parcurs şi în meciul cu Ceahlăul. Chiar dacă ne lipsesc doi jucători de bază, Sîrghi şi Marquinhos, cred că avem puterea să ne impunem. Ceahlăul nu a pierdut încă nici un meci în acest an, dar nici nu a câştigat vreunul. Sper ca după partida de luni să avem 27 de puncte.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 geoalex92 » 15-03-2014 15:48

Umpleti , oameni buni stadionul luni ! :lol:

geoalex92

  •  
  •  

#2 Aruon » 15-03-2014 17:52

Sa batem si Ceahlaul dar si Astra.Ar fi fenomenal.Hai Otelul!

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |