STIRI Liga I Patronul promite că dă banii până la meci

Narcis Raducan a primit asigurari de la patronul Dan Adamescu (foto) ca situatia financiara se va remediaNarcis Raducan a primit asigurari de la patronul Dan Adamescu (foto) ca situatia financiara se va remediaOţelul joacă luni acasă cu Ceahlăul Piatra Neamţ şi are şansa să evadeze din zona “nisipurilor mişcătoare” dacă învinge, dar problemele financiare nu dau pace clubului nostru. Începând de azi, fotbaliștii roş-alb-albaştri sunt neplătiţi de 3 luni şi teroretic şi-ar putea depune memorii la Liga Profesionistă de Fotbal pentru a deveni liberi de contract. Tocmai din acest motiv directorul general al Oțelului, Narcis Răducan, a declarat că prioritatea sa principală este aceea ca jucătorii să-şi primească banii până la meci.

Managerul a mai afirmat că a primit promisiuni ferme de la patronul Dan Adamescu că o parte din bani vor fi plătiţi până la jocul cu Ceahlăul, pentru a linişti situaţia din vestiar.

Narcis Răducan: "Am promisiunea patronului că până la ora jocului se vor rezolva o parte dintre aceste probleme, pentru că e greu să se rezolve toate. Această  situaţie atinge liniştea din jurul vestiarului şi nu aş vrea să stricăm acum ceea ce se obţine cu greu, adică linişte şi un control pozitiv asupra vestiarului. Băieţii şi-au văzut de treaba lor şi nu s-au gândit decât la fotbal şi trebuie să ne gândim şi noi la ei, chiar dacă toată ţara trece prin probleme. Ei fac eforturi zi de zi şi, din fericire, o fac şi cu succes în ultimul timp. E prioritatea mea ca până la ora jocului să-i vedem liniştiţi pe fotbalişti.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bigsorin » 15-03-2014 16:25

LIVE SCORE/ Sporting Liesti - FC Otelul II Galati 0-2

bigsorin

  •  
  •  

#2 Steel Dany » 15-03-2014 16:38

ne punem ambitia sa redevenim ce am fost ? www.youtube.com/.../

Steel Dany

  •  
  •  

#3 bigsorin » 15-03-2014 17:46

FINAL/ Sporting Liesti - FC Otelul II Galati 0-3

bigsorin

  •  
  •  

#4 schillaci » 15-03-2014 20:29

Eu inteleg ca banii din Champions League s-au ''evaporat'', dar chiar si dupa asta clubul a produs mai mult decat a cheltuit. Si nu socotesc, bineanteles, nici banii pe care ar trebui sa-i dea sponsorul principal inscriptionat pe tricouri.
Din jucatorii vanduti recent si banii de la televiziuni Otelul ar trebui sa fie cu salariile la zi.
ALO TNG-ul, nu ajunge ca ati furat din conturi tot ce a mai ramas, dupa ce si MS a furat cat a putut ?
Nu ajunge ca va faceti reclama, fara ca astra sa vireze un leu in contul clubului ?

P.S. : Oricum, cel mai vinovat de situatia de la Otelul il gasesc pe MS, si in curand cei de la TNG vor avea cea mai buna scuza sa mute echipa din oras : LIPSA UNUI STADION DE LIGA I IN GALATI.
+2

schillaci

Login sau crează cont pentru a comenta              |