STIRI Liga I Oțelarele înfruntă liderul

Meciul se va disputa la Baza Sportiva Meciul se va disputa la Baza Sportiva După lunga pauză de iarnă, echipa feminină de la Oțelul, revine la meciurile oficiale. Azi, 16 martie, de la ora 11.00, la Baza Sportivă “Zoltan David”, oțelarele vor juca cu liderul neînvins al seriei - Universitatea Alexandria.

În pauza competițională, Oțelul a susținut mai multe meciuri-test, în care antrenorul Ion Morohai a verificat potențialul echipei. Rezultatul de referință ar fi egalul de pe teren propriu, 1-1, cu formaţia de prima ligă - Navobi Iași.
Adversarele de la Universitatea Alexandria s-au pregătit pentru partea a doua a sezonului, tot cu echipe de prima ligă. Rezultatele cele mai importante pentru teleormănence ar fi victoria 5-0 cu Fair-Play București sau egalul, 2-2, cu Real Craiova.
Jocul de duminică va conta pentru etapa a XI-a, etapă din care s-a disputat deja jocul Selena Constanța - Viitorul Buzău 1-2. După acest meci, Oțelul a coborât pe locul trei în clasament cu nouă puncte, din șase jocuri, unul mai puțin decât Viitorul. Universitatea Alexandria este lider neînvins cu 18 puncte din șase jocuri. Rezultatul meciului tur, 9-1 pentru echipa din Alexandria, ar trebui să motiveze gălățencele să scoată un rezultat cât mai bun.
Arbitrii jocului de duminică vor fi gălățenii: Marius Bocăneală - Florin Alexandru Vișan și Daniel Vlase.
După meciul cu Alexandria, pentru Oțelul urmează o nouă pauză, de data aceasta de două etape, adică puțin peste o lună. Următorul meci al gălățencelor este programat în ultima rundă, tot pe teren propriu, cu Selena Constanța, sâmbătă, 19 aprilie 2014.

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |