STIRI Liga I “Victoria și cele trei puncte”

Alexandru Zaharia ar putea fi pentru prima oara titular dupa suspendarea lui MarquinhosAlexandru Zaharia ar putea fi pentru prima oara titular dupa suspendarea lui MarquinhosCei doi Alexandru, Zaharia şi Tudorie, au vorbit despre partida de mâine cu Ceahlăul Piatra Neamţ. Mijlocaşul de bandă stânga vrea victoria şi implicit cele 3 puncte la final, spunând că Oţelul este favorită, deoarece evoluează pe teren propriu. “Zaha” îş doreşte ca echipa să crească de la etapă la etapă şi să se îndepărteze cât mai rapid de zona nisipurilor mişcătoare.

Pe aceeaşi linie merge şi tânărul Tudorie care în plus cheamă suporterii la stadion pentru a ajuta Oţelul să cucerească toate cele 3 puncte puse în joc.
De partea cealaltă, antrenorul oaspeţilor, Costel Ilie, se teme de Victoraş Astafei, sperând ca elevii săi să nu-i ofere spaţii vitezistului nostru cu cască.
Partida Oţelul – Ceahlăul Piatra Neamţ se va disputa luni 17 martie, cu începere de la ora 19.30 şi va fi transmisă în direct pe Dolcesport.

Alexandru Zaharia: "Singurele așteptări de la acest meci sunt victoria și cele trei puncte. Sperăm să facem un joc bun pentru că suntem acasă și normal suntem favoriți. Vrem ca de la etapă la etapă, jocul echipei să crească. Sperăm să ne menținem pe această linie pentru că încă mai avem nevoie să scăpam din această zonă."

Alexandru Tudorie: "Un meci foarte greu, dar jucăm acasă. Suporterii sunt sigur că vor veni în număr cât mai mare și ne vor susține și vrem trei puncte, normal."

Costel Ilie (antrenor Ceahlăul Piatra Neamţ): "În faza de atac sunt foarte periculoşi, îl au pe Astafei, un jucător de viteză, care dacă are spaţii îţi pune probleme.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 geoalex92 » 16-03-2014 16:38

Forta OTELUL ! Veniti la stadion sa incurajam echipa spre VICTORIE !!! :-) :-) :-) :-) :-)
+2

geoalex92

  •  
  •  

#2 bogdan64 » 16-03-2014 18:44

Eu vin! Cine mai merge? Ar trebui facuta publicitate in oras, sa vina cat mai multa lume. Acum s-a mai incalzit, asa ca frigul nu poate fi un impediment! FORZA OTELUL!
+3

bogdan64

  •  
  •  

#3 Steel Dany » 16-03-2014 22:33

si eu vin, dar totusi e tot tarziu.. inainte cand meciurile erau pe la 13:00-18:00 erau mult mai multi la stadion si atmosfera era alta, acum, seara e altceva, mai ales la 20:00-21:00 cum ne pun de obicei, cand esti mort de oboseala... mai e si vremea nasoala..

Steel Dany

Login sau crează cont pentru a comenta              |