STIRI Liga I FEMININ / Victorie importantă pentru Oțelul!

Otelarele au invins lidera clasamentului !Otelarele au invins lidera clasamentului !Echipa feminină a FC Oțelul s-a impus, scor 2-1, contra celor de la Universitatea Alexandria, liderul neînvins al seriei înaintea acestei runde. Gălățencele au luat un avans consistent încă din prima repriză, când au condus cu 2-0 după reușitele semnate de Monica Bențoiu și Georgiana Vasile, ultima fiind transferată în această pauză de iarnă de la Târgoviște. Scorul final putea fi mai mare în favoarea formației roș-alb-albastre, dar Monica Bențoiu, cea care a marcat prima, a ratat un penalti în minutul 87.

Antrenorul Ion Morohai a început partida în următoarea formulă: Ramona Baciu – Irina Ivan, Georgiana Vasile, Viorica Vasile, Elena Ivan – Monica Bențoiu, Dana Radu, Aura Harabagiu, Nicoleta Chirilă – Georgiana Stratu, Loredana Nica. Au mai intrat: Alexandra Ivan, Elena Dragomir (jucătoare transferată din Republica Moldova), Eugenia Gherghișan și Ana-Maria Grosu.
Pentru echipa de fete a Oțelului urmează o pauză de două etape. Următorul meci din sezonul regulat este programat pe 19 aprilie, pe teren propriu, cu Selena Constanța.

sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 16-03-2014 16:14

Felicitari ! :-)

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |