STIRI Liga I Probleme de lot pentru meciul cu Ceahlăul

Si Tritz va lipsi cu CeahlaulSi Tritz va lipsi cu CeahlaulAntrenorul Ewald Lienen se confruntă cu probleme de lot înaintea partidei de pe teren propriu cu Ceahlăul. Tehnicianul german nu se va putea baza pe serviciile fundașului central Cristian Sîrghi, care e suspendat după cumulul de cartonașe galbene. Apărătorul gălățean a ajuns la 4 avertismente.

Pe lista absențelor figurează și mijlocașul brazilian Marquinhos, accidentat după intrarea dură a lui Marius Constantin, la partida de etapa trecută, cu FC Brașov, dar și suspendat cu 7 cartonașe galbene la activ. Tot de la jocul cu Brașov i se trage și lui Tritz, care are șanse minime să prindă echipa la meciul de luni, cu Ceahlăul. Fundașul dreapta francez s-a “rupt” la încălzire înaintea partidei. Locul său va fi luat cel mai probabil de Ciprian Milea, folosit pe acest post cu succes în mai multe rânduri. Mai mult, Milea a dat centrarea din care Tudorie a marcat pentru 2-0 cu FC Brașov și mai are o pasă de gol la activ, tot din această postură, la meciul din tur cu Steaua.
Pe postul de fundaș dreapta, Lienen îi mai are la dispoziție ca variante pe Andrei Marus (promovat toamna trecută de la echipa secundă) și Constantin Mișelăricu (fundaș central care poate acoperi și banda dreaptă).
Stephane Tritz a venit în această iarnă la Oțelul, fiind integralist în primele două partide ale anului.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 robert1595 » 16-03-2014 19:57

Cat de grava este accidentarea? Si cam cat vor lipsi Tritz si Marquinhos ?

robert1595

  •  
  •  

#2 Issos » 16-03-2014 20:01

Maine, toata lumea la stadion!
+1

Issos

  •  
  •  

#3 Steel Dany » 16-03-2014 22:36

si sa umplem peluza!!!!!!!

Steel Dany

Login sau crează cont pentru a comenta              |