STIRI Liga I Bilete la Oţelul – Ceahlăul Piatra Neamţ

Suporterii sunt asteptati in numar mare la meciSuporterii sunt asteptati in numar mare la meciPe site-ul oficial al clubului Oţelul Galaţi au fost anunţate preţurile tichetelor de intrare la partida pe care echipa noastră o va disputa pe propriul teren împotriva formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ.


Un bilet la Tribuna I sector A, B, C sau D va costa 15 lei, unul la Tribuna a II-a, sector A, B, C sau D = 10 lei, Peluza 1, sector A sau C = 5 lei, Peluza 1 (Nord) sector B = 2 lei. La Peluza a II-a nu se mai vând bilete, clubul anunţând că stadionul a intrat în reparaţie…
Tichetele se pot găsi la cele 4 case de bilete din preajma stadionului, azi 17 martie, între orele 10.00 şi 19.30.
Femeile și copiii cu vârsta maximă de 12 ani, însoțiți de un adult, beneficiază de intrare gratuită, în baza unui bilet de acces cu valoare 0 lei, ce se va ridica de la casele de bilete. Aceeaşi facilitate este adresată și persoanelor cu dizabilități, accesul acestora fiind asigurat exclusiv la Tribuna I.
Partida Oţelul – Ceahlăul Piatra Neamţ, care contează pentru etapa a 23-a a Ligii I, se va disputa azi 17 martie 2014, cu începere de la ora 19.30, fiind transmisă în direct doar pe Dolcesport.

Login sau crează cont pentru a comenta              |