STIRI Liga I Declaraţii după Oţelul – Ceahlăul 0-1

Narcis RaducanNarcis RaducanÎnainte de arunca bomba cu vânzarea clubului de către patronul Dan Adamescu, directorul general al Oţelului a vorbit şi despre meciul pierdut de echipa noastră în faţa Ceahlăului Piatra Neamţ. Narcis Răducan a declarat că este mulţumit de joc, de faptul că fotbaliştii roş-alb-albaştri au muncit mult, dar rezultatul a fost nedrept în condiţiile în care Oţelul a ratat 4-5 ocazii rarisime.

Managerul spune că jucătorii trebuie să-şi revină şi să meargă la victorie chiar în fieful Astrei Giurgiu, chiar dacă adversarul se află pe locul doi în clasament, spre deosebire de Oţelul care are mari probleme cu scăparea de la retrogradare.
De partea cealaltă, antrenorul oaspeţilor de ieri, Costel Ilie, era extrem de încântat de punctele obţinute, recunoscând că echipa sa a avut şi mare noroc în prima repriză.

Narcis Răducan: “Am fost optimist înainte de meci, dar era un optimism măsurat, pentru că ne-am temut de acest adversar. N-am marcat în situaţiile pe care ni le-am creat şi o echipă compactă cum e Ceahlăul a ştiut să profite. A fost o greşeală colectivă de marcaj la golul primit. Şi cam aşa s-a scris istoria acestui joc. Am avut 4-5 ocazii mari şi un penalty, dar le-am ratat. Băieţii au muncit însă, cu asta am început discuţia în vestiar, n-am ce să le repoşez din punctul ăsta de vedere, doar că n-au fost concentraţi în faţa porţii. L-am încurajat şi pe Victoraş Astafei, a muncit mult, dar nu i-a ieşit. Din păcate, am bătut degeaba la Braşov, dar vom fi şi mai montaţi cu Astra. Vom juca împotriva unei echipe care se bate la titlu. Din păcate, nu mai putem să ne alegem adversarii unde mergem să câştigăm. Trebuie să mergem la victorie mereu. Jocul a fost bun, dar n-am fructificat şansele şi am pierdut. Dacă o luăm cronologic, ne-am creat ocazii mari, am avut bară la Victoraş, apoi a fost penalty-ul ratat... Dacă am fi marcat, adversarul s-ar fi desfăcut şi era mai uşor. Nemarcând ne-a scăzut încrederea, iar adversarii au prins mai mult curaj. Când sunt valori egale, trebuie să înscrii când ai situaţii mari de a marca. Eram avertizaţi de tenacitatea adversarilor. De aceea eu zic că jocul n-a fost prost, dar ne nemulţumeşte rezultatul, însă sunt şi lucruri bune pe care trebuie să le continuăm în partidele următoare. Ni s-a complicat şi mai mult situaţia prin victoria Botoşaniului la Vaslui.”

Costel Ilie (antrenor Ceahlăul): "Mă declar mulțumit, am avut o atitudine foarte bună. Oțelul a jucat bine, a încercat să-și facă jocul, am avut și noi șansă la ratarea acelui penalty, dar pe final am avut două ocazii foarte mari. Departe de noi gândurile europene. Depindem foarte mult de drepturile de televizare și vrem să ne clasăm cât mai sus, ca să avem o vară liniștită și pentru a ne putea gândi la o campanie de achiziții. În momentul de față nu se pune problema de retrogradare și mergem la Brașov cu toată convingerea că vom câștiga.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 18-03-2014 19:35

Au muncit dar nu au muncit suficient si nici mult cat sa obtina victoria..se vedea putin o frana trasa..dar poate si adversarul a fost mai eficient in aparare

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |