STIRI Liga I Explicațiile lui Lienen pentru echipa de start

Ewald Lienen un antrenor in cautare de solutiiEwald Lienen un antrenor in cautare de solutiiAntrenorul Ewald Lienen a explicat la finalul partidei pierdute pe teren propriu cu Ceahlăul, scor 0-1, de ce joacă titulari meci de meci Tudorie și Astafei în atac și de ce a fost folosit Filip pe post de fundaș dreapta, deși n-a mai evoluat acolo niciodată în carieră. De remarcat faptul că Lienen nu i-a avut la dispoziție pe Tritz, Milea, Sîrghi și Marquinhos, toți fiind indisponibili pentru jocul cu Ceahlăul.


“N-am ce să le reproșez lui Astafei și lui Tudorie. Amândoi se antrenează foarte bine, dau totul la fiecare antrenament și dau totul pe teren la fiecare duel de joc. Sunt poate cei mai muncitori atacanți din Liga I, nu mai găsiți atacanți în România care să facă faza defensivă atât de bine pe cum o fac ei. Sunt foarte mulțumit de aportul lor în joc. La mine intră în primul unsprezece doar cei care sunt devotați 100% la fiecare antrenament”, a spus Lienen.
Tehnicianul german a explicat faptul că Filip a fost pregătit toată săptămâna pentru a juca pe postul de fundaș dreapta, crezând că poate aduce un plus în ofensivă față de Mișelăricu sau Marus, celelalte două opțiuni rămase pentru acest post.
“Tritz și Milea s-au accidentat, așa că primele două variante pentru postul de fundaș dreapta n-au fost disponibile. Marus e un tânăr care pune suflet în tot ceea ce face, dar nu l-am simțit în vână la ultimele antrenamente. În plus, atât el, cât și Mișelăricu, care putea foarte bine să joace pe acest post, sunt buni pe faza defensivă, închid bine spațiile. La meciul cu Ceahlăul aveam nevoie de cineva care să scoată oameni din joc, iar Filip s-a descurcat bine în prima repriză. Filip n-a mai jucat pe acest post și nu e de condamnat că nu i-a mai ieșit jocul în partea a doua. S-a pregătit toată săptămâna să joace pe această poziție și la antrenamente s-a descurcat excelent”, a explicat Lienen.
Următorul meci al Oțelului în Liga I este programat vineri, de la ora 19.00, în deplasare cu Astra Giurgiu. Partida va fi transmisă în direct de DolceSport.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 stmt » 18-03-2014 19:13

De ce numai dolce sport :)

stmt

  •  
  •  

#2 Aruon » 18-03-2014 19:48

Greu ne va fi cu Astra..nu luam puncte acasa cu Ceahlaul si vrem de la Astra..greu..Macar un egal..
O sa vina si meciuri pe digi stati linistiti chiar daca au fost mai multe pe dolce in ultimul timp.

Aruon

  •  
  •  

#3 Tudor » 18-03-2014 19:53

Ce sa zic, are planurile lui, trebuie sa avem incredere in el ca are o varsta si experienta in domeniu.

Tudor

  •  
  •  

#4 vitzamina » 18-03-2014 20:02

nu cred ca ar trebui puse la indoiala deciziile domnului Lienen.
din nefericire, in perioada asta, fotbalul e pe planul 87 sau mai jos. echipa asta are nevoie de conditii ca sa joace. de liniste si de stabilitate.

vitzamina

  •  
  •  

#5 Tudor » 18-03-2014 20:43

Citez pe vitzamina:
nu cred ca ar trebui puse la indoiala deciziile domnului Lienen.
din nefericire, in perioada asta, fotbalul e pe planul 87 sau mai jos. echipa asta are nevoie de conditii ca sa joace. de liniste si de stabilitate.

Asa este. Intru din 10 in 10 minute poate mai apare ceva. :sigh:
+3

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |