Florin Lovin era extrem de suparat pe atitudinea oaspetilor la finalul jocului cu CeahlaulFlorin Lovin era extrem de suparat pe atitudinea oaspetilor la finalul jocului cu CeahlaulOţelul a pierdut trei puncte foarte importante pe teren propriu contra Ceahlăului Piatra Neamţ şi a revenit în hora retrogradării. Florin Lovin, mijlocaşul echipei noastre, era extrem de nemulţumit la finalul jocului, acuzând echipa oaspete că a practicat antifotbal. Spusele sale au fost întărite de antrenorul Ewald Lienen, care a afirmat că nu poate respecta o echipă precum Ceahlăul pentru felul în care s-a comportat pe teren de-a lungul celor 90 de minute.


De partea cealaltă, marcatorul unicului gol al partidei, Gabriel Cânu, cunoscut mai bine suporterilor oţelari sub porecla de “Râsul”, a recunoscut că echipa sa a avut noroc la ocaziile mari ratate de Oţelul. Cânu a atacat echipa noastră în 2011 pe pagina personală de facebook, pe când evolua la FC Vaslui şi a pierdut campionatul în faţa roş-alb-albaştrilor.

Florin Lovin: "Am văzut de ce în fotbalul din România sunt din ce în ce mai puțini spectatori pe stadion. Nu e posibil să joci un meci de fotbal, să stai 90 de minute doar în jumătatea proprie și să bubui toate mingile în față. Ceahlăul a făcut propagandă antifotbalului."

Ewald Lienen: "Am văzut doar o echipă care şi-a dorit să câştige meciul, iar cealaltă echipă… În Spania se zice că se pune un autobuz în poartă, ei au pus două autobuze în faţa porţii şi nu am niciun pic de respect, urăsc acest gen de fotbal. Ăsta nu e fotbal pentru mine, asta ne distruge fotbalul, sunt supărat că am pierdut meciul, dar sunt mereu supărat dacă o echipă încearcă să ia puncte aşa. Am făcut tot ceea ce a fost posibil pentru a câştiga, dar nu am reuşit. Ceahlăul nu a făcut decât să stea pe 3 linii şi să aştepte o lovitură norocoasă. Nu poţi refuza jocul şi la final să te mai şi bucuri. Am fost învinşi de o echipă care nu a jucat fotbal.”

Gabriel Cânu (Ceahlăul Piatra Neamţ): "Ne bucurăm că am luat trei puncte foarte importante şi din punctul meu de vedere trebuie să luptăm ca să rămânem în prima ligă. Sunt fericit că am reușit să luăm toate cele trei puncte. E adevărat, cu puțin noroc! Eram pregătiți pentru jocul lor de pase. Nu ne putem gândi la cupele europene. Anul trecut această echipă s-a salvat pe final de la retrogradare, normal că obiectivul este să evităm acea zonă.”