Otelul are suporteri, nu si bilete pentru acestiaOtelul are suporteri, nu si bilete pentru acestiaUn nou meci, o nouă bătaie de joc faţă de suporterii Oţelului… După ce ne-au momit cu o prezentare a lotului destul de fastuoasă cei din conducerea clubului au revenit la vechile obiceiuri, acelea de a nu-şi respecta fanii.
Bunăoară, la partida cu Ceahlăul, cei din conducere nu au considerat necesar să tipărească destule bilete şi sute de spectatori au rămas pe afară, făcând cale întoarsă spre case. Întrebarea firească este: Vor mai veni acei oameni vreodată la meci!?

Din păcate, deşi Dunărea Bătrână a mai făcut tam-tam pe acest subiect, conducerea şi-a astupat urechile la doleanţele suporterilor, pentru că NU este prima oară când acest lucru se întâmplă în acest sezon! Aşa a fost şi la meciul cu Dinamo din tur, dar şi la cel cu Corona Braşov. La cel de-al doilea este şi mai grav faptul că cei din conducere stabiliseră un preţ de doar 1 leu pe bilet, dar au tipărit puţine tichete şi lumea a rămas cu buza umflată la porţi, avantajul ieftinirii fiind anulat de aceeaşi oameni care oferiseră facilitatea.

Este incredibil cum Oţelul este singura formaţie de Liga I care îşi alungă suporterii de la stadion, pentru că în momentul în care casele rămân fără bilete, NU mai există altă opţiune de a intra în stadion! Şi nu pentru că nu ar mai fi loc pe stadion, ci pentru că nu mai avem tichete! Vânzătorii de bilete sting lumina, stewarzii de la porţile de acces ridică din umeri, iar oamenii se întorc spre case, după ce au făcut un drum degeaba!
Este inadmisibil ca într-o etapă în care în ziua de vineri fuseseră doar 1100 de spectatori la 3 meciuri diferite, tu, în Galaţi, să interzici “clienţilor” accesul pe stadion. Motivul este colosal şi nu ştii dacă să plângi sau să râzi. Conducerea nu tipăreşte îndeajuns de multe bilete pentru a face ECONOMIE! Economie la hârtie!? Chiar aşa am ajuns? Nu cred că mai există aşa ceva în primele 5 ligi din România. Să stai la intrare cu banii în mână şi să nu poţi intra deoarece clubul nu a tipărit destule tichete. Este o ruşine fără margini!
Luaţi la întrebări cei de la club s-au plâns mereu de faptul că suporterii nu mai vin la stadion indiferent de preţul biletelor. Uite că fanii şi-au întors faţa către Oţelul şi au venit cu miile la jocul cu Ceahlăul. Păi şi când vin ce facem domnilor? Îi trimitem acasă? Ne permitem noi luxul de a îndepărta fanii de la stadion, când suporterii caută necontenit metode de a atrage din nou publicul la meciurile Oţelului? Alte cluburi ar face orice să mai aducă măcar câteva sute de oameni pe stadion!
Pardon de expresie, dar asta nu este economie, este doar economie la hârtie igienică… Ştim că la Oţelul e perioadă de austeritate, dar chiar nici hârtia nu v-o mai permiteţi să o tipăriţi în cantităţile necesare??  
Tot de economie a fost vorba şi când s-a închis Peluza Sud. Pentru că, să nu vă faceţi iluzii, acolo nu e vorba de nicio renovare la stadion şi mărturie stă faptul că între meciul cu Pandurii şi cel cu Ceahlăul nu s-a realizat absolut nimic. Doar s-au atârnat nişte bannere cu “Şantier în lucru”, s-au scos 3 rânduri de scaune şi aşa rămânem cu stadionul probabil. Motivul real? Faptul că cei de la club nu-şi permiteau să mai ţină personal de pază în acel sector, “pentru o mână de oameni” cum îi numeau pe abonaţii de la Peluza Sud.
Şi să încheiem cu o altă durere… Magazinul oficial a fost ridicat în câteva zile, ba chiar la stadion unde ne-am dorit cu toţii. Ni s-a spus că într-o săptămână va avea loc şi marea inaugurare, dar bineînţeles că cele 7 zile au trecut demult. Avem magazin, dar n-avem marfă… Avem stadion, dar folosim doar o parte din el… Avem suporteri, dar n-avem bilete! În curând se vor face bancuri despre întâmplările de la stadionul “Oţelul”, cum se fac despre Caracal… Aşa de rău am ajuns!