STIRI Liga I Milea și Tritz lipsesc și cu Astra

Stephane TritzStephane TritzPrimii doi jucători văzuți de antrenorul Ewald Lienen ca soluții principale pentru postul de fundaș dreapta, Stephane Tritz și Ciprian Milea, vor absenta și la partida de la Giurgiu, cu Astra, după ce au lipsit din cauza accidentărilor la partida cu Ceahlăul.

În runda trecută postul de fundaș dreapta a fost acoperit de Filip, care n-a reușit să se descurce la un nivel apropiat de cei doi absenți. Cel mai probabil, la partida de la Giurgiu va fi folosit Constantin Mișelăricu pe acest post. Mișelăricu a mai jucat fundaș dreapta în câteva partide din turul de campionat pentru Oțelul, dar și la Săgeata Năvodari, în perioada în care a fost împrumutat la gruparea dobrogeană.
Ca veste bună, va reveni Cristian Sîrghi în centrul defensivei, după ce a fost suspendat etapa trecută pentru cumul de cartonașe galbene. La limita suspendării, cu câte trei “galbene”, se află Liviu Băjenaru și Dan Popescu.
Altfel, Marquinhos e incert pentru partida de la Giurgiu, cu șanse mici să prindă primul unsprezece după accidentarea suferită la Brașov.
Partida Astra Giurgiu – Oțelul este programată vineri, de la ora 19.00, în direct pe DolceSport.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 20-03-2014 13:25

Dorinel a dat o declaratie cam ciudata. gsp.ro/.../...

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |