STIRI Liga I EXCLUSIV: Gelu Popescu a fost dat afară!

Gelu Popescu la retragerea din cariera de fotbalistGelu Popescu la retragerea din cariera de fotbalistDupă ce mai mulți oameni importanți din viața Oțelului au fost îndepărtați de la club, conducerea TNG a mai dat o lovitură unei legende. Gelu Popescu, cel care se ocupa de bazele sportive ale echipei, singurul din club care se pricepea la detaliile de acest gen, a fost dat afară!


Fostul fundaș dreapta al Oțelului în echipa care a învins Juventus în 1988, Gelu Popescu a fost în cadrul clubului de mai bine de 20 de ani. Decizia lui Adamescu de a-l demite pe Popescu vine într-un context deloc bun pentru viitorul clubului. Gelu Popescu era perceput ca un om din vechea gardă, fiind coleg de generație cu Marius Stan și a rămas în relații bune cu actualul primar al orașului.
Vestea demiterii lui Gelu Popescu a fost confirmată chiar de acesta după ce a fost contactat de “Dunărea Bătrână”, dar fostul fundaș al grupării gălățene a refuzat să comenteze decizia luată de oamenii TNG-ului.  
Considerăm total neinspirată această decizie, mai ales în contextul actual al clubului când era nevoie de oameni cu experiența lui Gelu Popescu și, mai ales, de pasiunea sa pentru gruparea la care a activat ca fotbalist.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Leviathan » 20-03-2014 12:34

toti au fost indepartati treptat... nimic nou, era de asteptat, MORI ADAMESCU

Leviathan

  •  
  •  

#2 Tudor » 20-03-2014 13:27

Nesimtirea lui Adamescu a atins cote maxime.

Tudor

  •  
  •  

#3 vitzamina » 20-03-2014 13:33

Scuze de OFF, dar nu am putut sa nu observ ca Ciofoiul foarte sigur pe el zice ca luam sigur licenta.
Azi s-a votat ! Luam licenta ! Toti ! Si cei de la Avantul Valea Ciorii ! Fiindca nu mai exista !
La anul, fara conditii de licenta, Otelul se poate imprumuta miliarde de euro fara sa intereseze pe cineva !
Daca nu vand astia clubul acum, cine stie cu ce ne trezim peste doi ani ? Asta este, sa alegem raul mai mic. In momentul asta nici Nicolae Badea nu ma mai deranjeaza, atata timp cat nu vrea sa mai fure si el !
−1

vitzamina

  •  
  •  

#4 Alexandru C. » 20-03-2014 15:09

Clubul asta a ramas a nimanui... :sad:

Alexandru C.

Login sau crează cont pentru a comenta              |