STIRI Liga I Astra Giurgiu – Oţelul / Duelul declaraţiilor

Pentru Otelul fiecare etapa e decisiva de acum incoloPentru Otelul fiecare etapa e decisiva de acum incoloOţelul întâlneşte Astra Giurgiu în deplasare, astăzi cu începere de la ora 19.00, în primul joc al etapei cu numărul 24. Iată câteva declaraţii strânse de la cele două echipe în săptămâna jocului:


Ioan Filip: "Am fost supăraţi după meciul cu Ceahlăul şi acum trebuie să ne gândim la următorul meci. Mergem la Astra şi trebuie să luăm măcar un punct, cel puţin. Dacă stăm aşa supăraţi ce facem, trec meciurile pe lângă noi şi noi stăm supăraţi? Cred că pornim cu a doua şansă, Astra e pe locul 2 sau 3, nu mai ştiu exact, şi mergem să ne batem cu ei. Anul trecut am făcut un meci bun la ei şi mergem să câştigăm, ce pana mea... Ne afectează că nu avem salariile la zi şi nu ştim dacă vine noua conducere, rămâne asta şi parcă noi suntem aşa păcăliţi..."

Yazalde (Astra Giurgiu): “Nu, nu ştiam că Oţelul a luat campionatul. În ce an? Acum trei ani? Sunt surprins! Nu ştiam că au câştigat un campionat, dar cum am spus, mi se pare o echipă bună, care stă foarte bine în teren, însă trebuie să câştigăm. Jucăm acasă la noi şi vrem victoria."

Liviu Băjenaru: "Oţelul are şansă cu orice echipă din Liga I , la ce am jucat în 2014 eu zic că putem să câştigăm la Giurgiu.”

Constantin Budescu (Astra Giurgiu): “Mă antrenez cu prima echipă. Nu voi face parte din lot la următorul meci, cel cu Oţelul.”

Narcis Răducan: “Băieţii au muncit însă, cu asta am început discuţia în vestiar, n-am ce să le repoşez din punctul ăsta de vedere, doar că n-au fost concentraţi în faţa porţii. Din păcate, am bătut degeaba la Braşov, dar vom fi şi mai montaţi cu Astra. Vom juca împotriva unei echipe care se bate la titlu. Din păcate, nu mai putem să ne alegem adversarii unde mergem să câştigăm. Trebuie să mergem la victorie mereu. Ni s-a complicat şi mai mult situaţia prin victoria Botoşaniului la Vaslui.”

Paul Papp (Astra Giurgiu): “Oţelul mi se pare o echipă foarte solidă din câte meciuri am văzut şi cred că o să avem un meci foarte greu cu ei. Echipa e acolo jos în clasament, vor să se salveze, eu cred că o sa vină şi o sa pună osul foarte tare, pentru că vor să se salveze de la retrogradare.”

Dani Coman (Astra Giurgiu): “Ne interesează foarte mult următorul meci, cu Oțelul Galați, fiindcă i-am văzut în meciurile din retur și au o echipă foarte bună.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 schillaci » 21-03-2014 10:03

Din păcate, pentru toată suflarea otelara, rezultatele echipei au trecut pe planul doi. M-aş bucura se rezolve situaţia de la club mai mult decât câştigarea unui campionat.
+1

schillaci

  •  
  •  

#2 R4dioh3ad » 21-03-2014 13:19

Cum noi suporterii ne gandim mai întâi la situatia administrativă a clubului...e clar ca si pentru jucători acest lucru e pe primul loc ei avand si o grămadă de bani de luat....Ce poti sa le ceri in acest moment? Sa speram ca vor avea orgoliu totusi si le vor da o palma păcălicilor din conducere...
+1

R4dioh3ad

  •  
  •  

#3 pedro » 21-03-2014 16:48

declaratii ca declaratii,dar unde este noul patron anuntat peste 2 zile ca au trecut cateva? abureli fratilor,abureli. m-as mira sa se dedice baietii ,sa joace cum stiu ei,dar cand vezi atata buleala iti vine sa te lasi.poate fac un meci bun si se uita si (..................) la ei.astia straini cred ca isi blesteama zilele ca au crezut in minciunile lui(..............).da doamne sa batem!
+1

pedro

Login sau crează cont pentru a comenta              |