STIRI Liga I Respect! Lovin a refuzat să vorbească de Steaua

Florin LovinFlorin LovinMijlocaşul central adus la Oţelul în această iarnă era fericit pentru că formaţia noastră a cucerit un punct pe terenul echipei de pe locul 2 – Astra Giurgiu. Lovin, care a făcut din nou un joc excelent scoţând o minge de pe linia porţii, este de părere că Oţelul şi-a schimbat mentalitatea în iarnă şi practică un fotbal spectaculos. La final, întrebat de fosta sa echipă, Florin i-a câştigat definitiv pe suporterii oţelari, el refuzând să răspundă la întrebarea unui moderator care îl chestiona despre Steaua, spunând că preferă să vorbească doar de formaţia cu care se află sub contract.
”Dunărea Bătrână” se înclină, respect Florine, nu doar pentru asta, ci pentru felul în care aţi jucat chiar dacă sunteţi neplătiţi de atâta timp!

Florin Lovin: ”Suntem mulțumiți pentru fiecare punct pe care îl acumulăm, pentru că suntem într-o situație dificilă și orice punct contează. E bine când vezi că munca ta de zi cu zi dă roade la sfârşitul săptămânii. Ca toate meciurile în care suntem noi implicaţi a fost un joc spectaculos. S-a schimbat mentalitatea echipei în iarnă. Vrem să jucăm un fotbal atractiv ochiului, ofensiv și cu această filosofie vom obține și puncte. În meciul cu Ceahlăul am jucat un fotbal bun, dar D-zeu ne-a dat un punct acum şi nu atunci. Trebuie să legăm mai multe rezultate pozitive ca să ieşim din zona retrogradării. Sincer, nu am văzut ce s-a petrecut la final între Dinu Gheorghe şi Cooper. Am auzit ceva, de o ceartă, dar abia în vestiar voi auzi ce s-a întâmplat. Cel mai important e să separăm partea finaciară de cea sportivă. Noi ca jucători trebuie sa ne respectăm meseria şi pe noi înşişi. Dacă la finalul campionatului clubul nu e capabil să te plătească atunci poate devii liber de contract. Nu trebuie nici să renunțăm la bani. Conducerea trebuie să-și facă datoria, așa cum și noi ne-o facem pe teren. Prefer să vorbesc doar despre echipa mea, deci nu voi răspunde la întrebarea cu Steaua.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 DanielT » 21-03-2014 22:23

Baietii astia merita mult mai mult respect si sustinere atat din partea noastra cat si din partea patronului. E pacat ca o echipa asa frumoasa sa se distruga din motive non-sportive. Respect jucatorilor pentru atitudine!
+7

DanielT

 •  
 •  

#2 Tudor » 21-03-2014 22:25

A procedat corect, in respect pentru noi. A dovedit ca ne respecta si prin fotbalul practicat. Evident, se respecta si el ca fotbalist. Nu-i corect sa joace neplatiti, dar daca ei se respecta ca fotbalisti, trebuie sa joace. E simplu, joci bine, nu merge treaba la actualul club, pune alt club ochii pe tine.
+5

Tudor

 •  
 •  

#3 radu_alex13 » 21-03-2014 22:40

Chiar daca a fost un egal, cred ca stadionul va fi la fel de plin ca la meciul cu ceahlaul. Hai cu victorie acasa impotriva chiajnei. Hai Otelul!
+2

radu_alex13

 •  
 •  

#4 giu » 21-03-2014 22:49

Bravo Florin ! De fotbalisti ca tine avem nevoie ca sa ducem mai departe spiritul Otelului.
Fotbalul rasplateste jucatorii cu atitudine.
multumim !!!
+2

giu

 •  
 •  

#5 R4dioh3ad » 21-03-2014 22:56

Bravo băieti, a-ti dat dovada de caracter...totusi tonul lui narcis din cadrul interviului de final de meci m-a adus cu picioarele pe pământ...se citea îngrijorarea in glasul lui...e groasă treaba se pare.
+3

R4dioh3ad

 •  
 •  

#6 jme9 » 22-03-2014 23:42

Super caracter, Lovin! Off topic: Nimeni nu-l suspenda pe "Vama"?
+1

jme9

Login sau crează cont pentru a comenta              |