STIRI Liga I „Băieţii au avut o reacție de campioni”

După meciul cu Astra Giurgiu, în care Oţelul a scos un punct nesperat, directorul general Narcis Răducan şi-a lăudat jucătorii, despre care a spus că sunt nişte campioni având în vedere că nu şi-au primit banii de atâta timp.

Managerul este îngrijorat ca toată lumea de situaţia financiară a clubului, dar spune că în mod normal nu vor fi probleme cu obţinerea licenţei de club profesionist! La final, directorul general al echipei noastre a întărit faptul că e imperios necesar ca Oţelul să obţină toate cele 3 puncte la Galaţi, contra Chiajnei, săptămâna viitoare.

Narcis Răducan: "Nu s-a pus problema ca jucătorii să renunțe la bani. Ei au câștigat acești bani. Este datoria clubului față de ei. Sperăm să rezolvăm cât mai repede. Sunt probleme financiare agravante. La licențiere, avem un Departament Juridic la București care se ocupă de acest lucru. În acest moment nu sunt probleme. Acum suntem în grafic. Din punct de vedere sportiv, pot sa zâmbesc. Băieţii au făcut un joc minunat. Au avut o reacție de campioni. S-au gândit doar la fotbal și au jucat în curtea unei echipe care se bate la campionat. Este un punct de moral care contează și în clasament. Cooper acuza un oficial că i-a pus piedică, dar n-am înțeles foarte bine. Nu ştiu ce s-a întâmplat şi nu vreau să greşesc. Am stat în loja oaspeţilor şi am fost foarte bine primiţi de domnul Niculae, îi mulţumim şi sper să îi întoarcem acest frumos gest pe care l-a avut faţă de oaspeţii săi. Trebuie să trecem peste euforia acestui egal. Urmează meciul cu Chiajna și e absolut necesar să luăm cele trei puncte acasă.

Daniel Isăilă (antrenor Astra Giurgiu): "Am intrat foarte bine în joc. Nu-mi explic căderea aproape totală de după. Nu am mai avut agresivitate, a fost presiune pe noi. După schimbările de la pauză am jucat cu totul altceva. Asta e viața. Din păcate pentru noi, penaltiul trebuia executat de Iorga, dar ieșise din teren, iar al doilea era Cristescu. Însă făcuse un joc mai slab până atunci, a luat Yoda mingea și a bătut el.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 L_acier » 22-03-2014 13:15

Singurele echipe de traditie care au mai ramas in prima liga joaca pe un stadion modern... deci domnule primar, daca esti suporter, ai cheia.
Felicitari jucatorilor pentru meciul frumos pe care ni l-au oferit aseara. Multumiri speciale lui Goicoechea si lui Lovin si la multi ani Abraham!
+4

L_acier

  •  
  •  

#2 pedro » 22-03-2014 16:49

ce sa mai vorbim,suntem cu un picior in groapa.bai frate dar toata lumea stie ca s-au furat banii clubului,dar nimeni nu misca nimic.nici o ancheta ,nici un procuror,nimic.fura astia ca-n codru si nimeni nu vede,sau nu vrea sa vada.cum naiba agamita asta al nostru este pe locul doi ca avere in romania,cand el se preteaza la cateva milioane ale clubului?asa ceva n-ai mai vazut !
+6

pedro

  •  
  •  

#3 dan otelarul » 22-03-2014 18:20

Agamiţă Dandamescu ăsta se pare că e un miliardar de carton, un cacialmist. Marius Satan e tot un drac câtă vreme la adus pe diavol în curtea Otelului. Uitaţi-vă la el din postura de primar ! Ne-a aburit că ne face stadion european dar acum cică n-are rost pentru că nu avem echipă. Ne-a spus în campania electorală că s-a săturat să-şi ducă copii la Cinema City în Brăila dar e evident că ne-a brăilit ca şi predecesorii lui.
+2

dan otelarul

  •  
  •  

#4 Renegatul » 23-03-2014 23:32

Narcis, mai bine haide sa pornim revolutia, fa demersurile sa treaca echipa de partea orasului, nu a primariei, ci a locuitorilor orasului a suporterilor!!! Pe noi galatenii ne reprezinta aceasta echipa...cand am jucat in Champions Leaugue s-a vorbit si de Galati, prin Europa...asa ca putem sa intretinem noi toti locuitorii orasului echipa cu care ne mandrim si cu care ne facem cunoscuti in Europa!
Sa fim primul club din Romania si din Europa, patronat de locuitorii unui oras. Nu ne mai trebuiesc patroni de carton care au facut bani furand si inseland...banii din Champions League care au fost, profitul echipei...ne spui si noua unde s-au evaporat?!

Renegatul

Login sau crează cont pentru a comenta              |