STIRI Liga I “Când va fi prea puțin Oțelul pentru Tudorie, îl vom lăsa să plece”

Tudorie se afla in vizorul mai multor echipe de renume din Serie ATudorie se afla in vizorul mai multor echipe de renume din Serie ADirectorul general Narcis Răducan a vorbit recent şi despre tânărul Alexandru Tudorie, cel care are în continuare oferte de transfer de la echipe din afara ţării noastre. Managerul a explicat că nu îi stă capul deocamdată la o asemenea mutare, deoarece clubul se află într-o situaţie grea, dar afirmă că în momentul în care Oţelul va considera că e timpul ca Tudorie să plece, atunci i se va căuta o formaţie de valoare.


Până atunci, Narcis Răducan i-a trasat şi o sarcină tânărului atacant, transmiţându-i că trebuie să marcheze cât mai multe goluri pentru a salva Oţelul de la retrogradare.
Atacantul Alexandru Tudorie a devenit titular indiscutabil al postului de vârf împins în 2014, în detrimentul fostului golgheter Henrique, căzut în dizgraţia staff-ului tehnic, dar şi a lui Bocar Djumo, fotbalist împrumutat de la Inter Milano! “Tudy” a fost trimis ca titular de către Ewald Lienen în toate cele 5 partide diputate anul acesta, reuşind un gol şi o pasă de gol în jocul cu FC Braşov.

Narcis Răducan: “Discuții despre transferul lui Tudorie sunt, dar vă dați seamă că e ultimul lucru la care mă gândesc acum. E un jucător talentat, cum sunt mulți alții, într-adevăr are o vârstă fragedă și sunt convins că foarte curând va veni și vremea când o să-i dăm drumul. Deocamdată are sarcina să mai marcheze goluri, deoarece este atacant și să evolueze în continuare așa cum o face etapă de etapă. Apoi îl asigur și pe el şi pe suporteri că în momentul în care considerăm că e prea puțin Oțelul pentru el, îl vom lăsa să plece.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 scotianul » 25-03-2014 11:04

urmariti ce zice Marius Stan despre soarta otelului invitat la tv Galati www.youtube.com/.../

scotianul

  •  
  •  

#2 guby » 25-03-2014 11:52

Cu regret in suflet,sincer imi pare rau, dar inevitabilul se va produce. Otelul va ajunge ca Unirea Urziceni daca noi nu vom face nimic
−1

guby

  •  
  •  

#3 DanielT » 25-03-2014 12:47

Citez pe scotianul:
urmariti ce zice Marius Stan despre soarta otelului invitat la tv Galati www.youtube.com/.../

Doua certitudini am dupa interviul asta al primarului:
1. Adamescu e dispus sa dea echipa;
2. Marius Stan si investitori apropiati de primar au negociat sau probabil negociaza preluarea clubului.
Probabil negocierile merg greu pentru ca asa e cand negociezi cu un nesimtit, arogant si nesatul ca Adamescu. E bine macar ca profitorul asta s-a saturat de Otelul si poate vom scapa de el.

DanielT

  •  
  •  

#4 pedro » 25-03-2014 17:07

volei nu mai avem , handbal nu mai avem, box nu mai avem , baschet nu mai avem.....etc . ce urmeaza oare ? stiti ?
+1

pedro

Login sau crează cont pentru a comenta              |