STIRI Editoriale Scrisoare deschisă pentru fraţii mei, oţelarii

Trebuie sa demonstram ca Otelul suntem noi...Trebuie sa demonstram ca Otelul suntem noi...Dragă frate,

Nu ne cunoaştem personal, dar ne salutăm mereu din priviri când observăm că purtăm aceleaşi culori roş-alb-albastre. Ştiu că treci prin momente grele… De doi ani e la fel! Îţi mai aduci aminte când eram copii, veneam la meciuri, ne băga un nene în stadion şi apoi puteam urmări acel spectacol minunat? Acel fior al fotbalului curat, amestecat cu mirosul inconfundabil de gazon proaspăt.

Pe atunci nu ştiam nici măcar ce sponsor are Oţelul. Pe atunci nici măcar nu ştiam că ne trebuie unul! Ne aşezam stingheri pe băncile din lemn, alergam ca nebunii în spatele porţii când era vreun penalty. N-aveam cu ce să facem poze, dar ştiu pe de rost fiecare cadru din anumite partide de legendă trăite pe arena din Ţiglina III.
N-am prins meciul cu Juventus, că n-a avut cine să mă ducă, fiind prea mic, dar apoi ştiu cam totul pe de rost. De când vin la stadion s-au schimbat 5 preşedinţi (Ceauşescu, Iliescu, Constantinescu, iar Iliescu şi acum Băsescu). Am fost acolo la promovarea din ’91, la trecerea pe stadionul “Dunărea”. Mai ţii minte frate ce frumos era când meciurile nu erau la televizor şi aveai impresia că tot oraşul era la stadion? Acum se vorbeşte de violenţă pe stadioane, dar puţini ştiu că în 1992 două mii de oameni am stat şi am aşteptat arbitrii jocului cu Electroputere la ieşirea dinspre “pădurice”. Fluieraşii au mai plecat din Galaţi târziu în noapte...
Ne-am întors în locul atât de drag, pe stadionul “Oţelul”, unde Tănase ne-a încântat cu fineţea execuţiilor, Ion Viorel era un erou mai mare pentru copii chiar decât Speedy Gonzales, iar Vali Ştefan înscria goluri mai ceva ca un atacant deşi juca la închidere. Am prins UEFA, am plâns de nu ştiau mamele ce să ne mai facă după meciul cu HIT Gorica… Apoi ne-a trădat MM, prima oară când unul care se dădea de-al nostru sărea în altă barcă, lăsând clubul pradă dezolării, fără jucători şi fără bani. Justiţia Divină şi-a făcut datoria după 15 ani, iar noi am fost tot aici să ne bucurăm de ea şi să arătăm tuturor viitorilor trădători că există totuşi un Dumnezeu.
Ne-am târât până în 2003, când am retrogradat în urma unui baraj în care ne-a băgat Steaua, în timp ce Braşovul cu Bacăul au făcut un blat ordinar şi cea din urmă s-a salvat. În anul următor ne-am răzbunat pe Steaua luându-i titlul după un 2-2 la Galaţi, pe care încă îl consider cel mai frumos meci pe care l-am văzut vreodată. La 0-1 a început să plouă torenţial, iar miile de suporteri s-au ridicat în picioare şi au răbufnit amintindu-şi de felul în care steliştii ne-au aruncat în baraj, jucând pentru Bacău. Am întors scorul în doar trei minute magice! Ce înseamnă, forţa suporterilor. Nici măcar noi nu o realizăm fraţilor… Ne-am răzbunat apoi şi pe Braşov pe care i-am băgat în B după o dublă victorie în campionat. Dar apoi, la final, am lăsat Bacăul să trăiască, după unul din cele mai urâte meciuri văzute de mine pe stadion. A fost tot 2-2, după ce la pauză conduceam cu 2-0, dar apoi s-a schimbat ceva. Boghici îl acuză şi în ziua de azi pe Cârţu, iar antrenorul craiovean îl acuză pe preşedintele de atunci. Nimeni n-o să mai afle probabil cine ne-a trădat atunci… Cert este că golul egalării venea de la un anume Narcis Răducan.
Am trecut şi peste asta şi am mers pentru prima oară în finala Cupei. Mai ţii minte deplasarea aia frate? Cu garniturile de tren? N-am fost noi niciodată ultrasi, dar am trăit printre ei, ne-a plăcut stilul lor libertin şi faptul că până la urmă iubim aceleaşi culori şi aceeaşi echipă.
Am ajuns iar în exil pe Dunărea, ne-am scufundat în mocirla aia… Şi unii ne spun că nu avem nevoie de stadion… A revenit Stan preşedinte şi am început din nou ascensiunea. Ştiu că eşti superstiţios frate şi eu sunt… În chip ciudat, de fiecare dată când Marius Stan nu a fost la conducere, echipa asta a mers foarte prost, iar asta se poate verifica. Probabil doar o coincidenţă?
Am cântat de ciudă la 0-7 cu Rapid. Am murit şi am înviat la radio când am câştigat Intertoto în infernul de la Trabzonspor, am fost trişti când a plecat Grigoraş prima oară, i-am cerut cu toţii demisia lui Dorinel, iar muncitorul acela cu ochi albaştri ne-a dat poate prima palmă morală din cariera de suporteri. A luat campionatul cu vitejii lui. Şi atunci am plâns pentru prima oară de fericire... Luasem un titlu pe care nu l-am sperat şi nu l-am cerut vreodată, pe stadionul care ne-a fost a doua casă. Am mai luat un trofeu în inima Moldovei, la Piatra Neamţ, când am amintit unui întreg stadion, plin de stelişti, că sunt moldoveni în primul rând şi ar trebui să fie mândri de asta. A fost ultima oară când am fost fericiţi…
Nu am să spun niciodată că mai bine nu luam campionatul pentru că nu asta a fost niciodată problema noastră. Liga Campionilor şi banii de acolo au fost blestemul nostru. Cu peste 20 de milioane de euro în cont toţi au înnebunit parcă. În doi ani banii nu mai sunt, avem un patron bogat, dar hrăpăreţ, suntem în insolvenţă, ba chiar în pragul falimentului, cum ar spune unii cu o lejeritate care pe noi ne macină cumplit!
De ce ţi-am scris toate astea frate? Păi ca în primul rand să-ţi aduci aminte de ce am venit de mici la stadion. Pentru fotbal şi pentru Oţelul, pentru atmosferă şi nu pentru “că” trofee, condiţii, Adamescu, TNG… Cu amintirile plăcute în memorie, mi-aş dori ca voi, fraţii mei, să reveniţi la stadion, lângă echipă. De când administrez site-ul ăsta n-am rugat pe nimeni nimic niciodată. Acum, vă rog să veniţi şi să încurajaţi echipa asta vineri ca şi cum ar fi ultima oară. Pentru că îi suntem datori Oţelului…
De ce am mai scris asta frate? Pentru ca Adamescu şi ai lui să ştie că echipa asta nu este a nimănui. Da, banii cumpără multe, inclusiv cluburi, dar nu şi sufletul unei echipe, nu şi pe suporterii adevăraţi… În ’89 fanii au intrat peste jucători şi peste Cornel Dinu în stadion să le ceară socoteală pentru că retrogradaseră, chiar dacă înainte cu un an bătuseră pe Juventus. În anii ‘90 stăteam cu miile la ieşirea din stadion ameninţând siguranţa arbitrilor şi a oaspeţilor care veneau câteodată să ne fure. În 2009, am ieşit în stradă pentru întreg sportul gălăţean: 1500 de oameni. Nici un alt protest din Galaţi de atunci şi până acum nu a mai scos atâţia oameni în stradă. Dacă nu sunteţi în stare să mai ţineţi echipa nu o distrugeţi, pentru că nu va exista gaură în care să vă ascundeţi de furia noastră!
Şi am mai scris asta fraţilor pentru unul care a fost de-al nostru, dar şi-a pierdut calea. Pentru cel care a ajuns primar, după ce a ieşit campion, iar acum vorbeşte mult prea lejer de moartea unei echipe care a însemnat totul pentru noi, dar şi pentru el. D-le Stan, pentru mine şi fraţii mei, Oţelul este totul! Unii dintre noi nu se pot detaşa vreodată aşa cum aţi vrea. Eu cu echipa asta am crescut, pentru ea am plâns, pentru ea m-am bătut (câteodată şi la propriu). Oraşul ăsta nu-mi oferă aproape nicio şansă, dar eu şi fraţii mei oţelari nu am plecat de aici, ci am strâns din dinţi, ca să rămânem lângă Oţelul. Noi, generaţia asta, nu vom putea iubi niciodată altă echipă, cu ea murim. D-le Stan, aţi fost de-al nostru, nu vorbiţi de moartea Oţelului ca şi cum n-ar fi nimic, nu ne trădaţi ca şi MM… Nu treceţi atât de uşor peste amintiri, peste Nae Burcea… Pentru noi Oţelul e icoana de la capul nostru şi vom muri îngropaţi doar cu fularul roş-alb-albastru la gât! Asta înseamnă “dragoste de copil”…

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Viciu » 26-03-2014 12:01

Vlad , aproape ca-mi dau lacrimile..

Si , pentru tradatorii si cioclii nostri , doar ceva poezie invatata in scoala generala

N-avem puteri si chip de-acum
Sa mai traim cersind mereu,
Ca prea ne schingiuiesc cum vreu
Stapani luati din drum!
Sa nu dea Dumnezeu cel sfant
Sa vrem noi sange, nu pamant!
Cand nu vom mai putea rabda,
Cand foamea ne va rascula,
Hristosi sa fiti, nu veti scapa
Nici in mormant!
+14

Viciu

 •  
 •  

#2 extasy » 26-03-2014 12:01

Foarte frumos , FELICITARI !

Mai uniti ca niciodata , impotriva celor ce vor sa ne distruga ce avem noi mai drag . Acum ori niciodata !
+7

extasy

 •  
 •  

#3 cosmynOG » 26-03-2014 12:04

Superb!! Otelul nu moare!!
+8

cosmynOG

 •  
 •  

#4 FCOG1991 » 26-03-2014 12:05

Frumos ...cand eram copil ma duceam la stadion cu 5 ore inainte,asa de nerabdator eram...era asa o atmosfera de sarbatoare la fiecare meci al Otelului...
+8

FCOG1991

 •  
 •  

#5 bogdanmihai » 26-03-2014 12:09

Frumos tare scris, mi-a trezit niste nostalgii pe care le credeam "adormite" pentru totdeauna. Mi-am adus si eu aminte de cum ma rugam de cate un nene sa intru, apoi cum se intra cu carnetul de note, de stampila pe care ti-o puneau pe mana si pe care o imprimai si altora ca sa intre, de nenea cu sirena cu manivela, de omul negru cu semintele care spunea "cu mana mare dam, baietii:)", cu valurile care se faceau meci de meci in tribune. Era o stare de spirit, noi mergeam meci de meci , cei de la BR-uri, si parca traiam meciul toata saptamana.Otelul nu va muri niciodata, nici nu va retrograda, indiferent ce spune Stan. El ne-a tradat deja, se vede din discursul lui ca nu e deloc afectat, ba chiar parca abia asteapta sa scape de Otelul si de alte acuzatii, eu sunt convins ca si-a luat "partea" in cardasie cu bors si cu adamescu, pentru ca, daca era asa patimas pentru culorile noastre si se simtea curat ar fi trebuit sa se zbata ca un leu ca sa demonstreze cine a adus Otelul in halul asta, cine a furat acele foarte multe milioane!
+9

bogdanmihai

 •  
 •  

#6 Johnny8 » 26-03-2014 12:11

Foarte Frumos Vlad!!!!!
+7

Johnny8

 •  
 •  

#7 GeoGl » 26-03-2014 12:16

:cry: Chiar am plans la aceste cuvinte,pentru ca printre ele m-am regasit si eu.Poate nu am trait momentele de la inceputul promovarii la inceputul anilor 90,dar sigur am prins meciul in care eram 500 de insi pe stadion la un meci cu Gloria in care eram condusi si ploua torential,iar eu si inca 5 prieteni stateam in zona tabelei de marcaj si cantam in ploaie.Poate nu e mult,dar pentru mine suficient sa consider Otelul echipa inimii mele si sa sufar cand vad ca vin hotii si ne fura singurul lucru bun din Galati!Am trait in extaz meciul cu Timisoara(desi nu am fost pe stadion,nefiind in localitate,dar eram in fata televizorului in judetul vecin[Barlad,Vaslui, ca acolo e jumatatea mea] si la golul de 2-1 am tipat de bucurie incat si acum am dusmani printre vasluieni) si nu mi-a pasat de nimic si nimeni pentru ca pentru prima data in viata mea am trait(si ma bucur ca am trait si inca traiesc) bucuria suprema!MULTUMESC Otelului pentru fiecare fericire dar si pentru fiecare suparare(cea existenta se exclude pentru ca hotii de la conducere ne omoara echipa cu buna stiinta).MULTUMESC si Dunarii Batrane pentru ca este alaturi de noi!!
+6

GeoGl

 •  
 •  

#8 steel_boy » 26-03-2014 12:28

Suporteri cu astfel de trairi suntem putini, caci de am fi pe stadion meci de meci 10.000 de suporteri care sa incurajeze echipa sa vibreze stadionul cand se canta Dunarea Batrana s-ar gandi de doua ori cineva inainte sa faca ceva nechibzuit cu echipa, caci ar declansa un adevarat fenomen social din partea suporterilor...
Dar cand noi ne strangem o mana de oameni si din aia jumate injura echipa, nu de alta dar la stadion se pot da si ei barbati caci acasa se vede pe fata lor ca ii bat femeile (cei mai multi la tribuna 1, caci la a 2 a sigur primesc o riposta din prtea suporterilor si nu prea merg acolo) cine sa te bage in seama?
Omul vine la stadion sa vada echipa castigand, nu conteaza jocul (vezi ex meciul cu Ceahlaul cand echipa a jucat doar nesansa a facut sa nu luam cele 3 puncte) daca rezultatul nu este echivalent cu victoria, injura echipa si ce jucator le vine la gura...
Toate astea cumulate scad moralul jucatorilor care nu se mai simt acasa, aici la Galati...
+4

steel_boy

 •  
 •  

#9 DanielT » 26-03-2014 12:29

Frumos, Vlad! Iar reusesti sa ne faci sa plangem de emotii ca niste copii! Pentru OTELUL vom fi acolo asa cum am fost de zeci de ani! Nimeni nu ne poate scoate echipa asta din suflet!
+7

DanielT

 •  
 •  

#10 scotianul » 26-03-2014 13:15

toata admiratia mea pentru cele scrise mai sus!Felicitari! cititi ce zice Henrique despre situatia lui actuala la clubul otelul prosport.ro/.../...
+5

scotianul

 •  
 •  

#11 R4dioh3ad » 26-03-2014 13:30

De ceva timp nu mai am chef de nimic...cu frica intru pe site sa vad ce vesti proaste mai apar... foarte frumos si plin de nostalgie ce ai scris mai sus,acum cand parca toate cuvintele sunt de prisos cand vezi unde am ajuns...
+5

R4dioh3ad

 •  
 •  

#12 granata » 26-03-2014 14:19

Asa a fost si asa va fi mereu"Apa trece pietrele raman"...Va trece si apa asta tulbure si plina de viermi tradatori( Adamescu,Stan,Bors,N arcis,Ciofoaia,Pascu etc) important e ca noi pietrele,suporteri sa ramanem uniti si daca va fi sa o luam de la capat vom porni doar cu Otelul..Noi nu vom accepta niciodata Dunarea sau alte clone ordinare.
+2

granata

 •  
 •  

#13 geoalex92 » 26-03-2014 14:27

Trebuie sa fim optimisti oricum ! D-zeu este sus si cei care au gresit vor plati ! Important este ca OTELUL GALATI sa nu moara ca spirit ! VENITI OAMENI BUNI LA STADION !!! :-) :-) :-)
+3

geoalex92

 •  
 •  

#14 plescoianul » 26-03-2014 14:42

:)frumos, f frumos! 'pofta ce n am poftit-o niciodata"spunea cineva odata cand am luat titlul, credeam ca e cel mai frumos lucru spus vreodata despre otelul, dar vad ca m am inselat. Toate amintirile de care pomenesti , in afara de vreo 2, sunt asa cum zici, plus victoria impotriva marelui JUVENTUS! Cand a venit Adamescu asta am fost f circumspect, prieteni din galati imi pot gira neincrederea si acum ei imi dau dreptate. Am un prieten pe care il cunoasteti toti care imi spunea intr o seara "am stat langa al 3 lea om ca si bogatie din tara asta" si de atunci am spus, e nasol...miliardarul fara fata ne curata. sper sa nu o faca, sper sa revenim...glumind putin, fiu miu la renasterea de dupa retrogradarea cu fc bihor, era "otelul" si faceaa pase cu ORAC, antrenorul, in pre ziua meciului si MONITORUL DE GALATI titra pe pprima pagina OTELUL SA CRESTI MARE!!! si a crescut si OTELUL si fiu miu. acum e o cumpana, trecem noi si de asta. bafta OTELUL!
+5

plescoianul

 •  
 •  

#15 plescoianul » 26-03-2014 15:09

un video pe masura www.youtube.com/.../
+3

plescoianul

 •  
 •  

#16 dragosh^otelul » 26-03-2014 15:33

www.youtube.com/.../ unde sunt toti "suporterii" astia acum?
+1

dragosh^otelul

 •  
 •  

#17 Eduard Ghintuiala » 26-03-2014 15:43

Superbe file de poveste!!! Sint si eu destul de "batrin" ca sa imi amintesc tot ce ai povestit aici si nu gresesti cu nimic!!!! Pentru "intiiul primar al tarii", nu am decit atit sa ii spun. Ne cunoastem destul de personal ca sa mai poti sa minti in halul asta si cu atita nonsalanta!!!! Daca ati avea macar un pic de onoare, in loc de "ciolaneala" cronica (foamea de ciolan), ai incerca ceva macar in mica parte si de dragul lui feciormiu, care si acum, la 8000 km de casa, cinta cintecele lui preferarte despre Otelul la fiecare meci care il vedem pe net, si nu umbla decit cu fularul lui preferat (Otelul - Manchester din Champions League).... ca primavara vine cam greu pe la noi pe aici, iar de rucsac are agatata insigna cu Otelul Galati si la mina bratara in cele 3 culori sfinte pentru noi... ROSU, ALB SI ALBASTRU!!!! Dar ce stie el? Are doar 9 ani si mi-e greu sa ii povestesc ca un anume nene, pe care si-l mai aminteste inca, acum doua veri ii dadea o minge cu autograful lui, "pe sub mina" ca era inghesuiala mare (ca deh, ii trebuiau toate voturile cunoscutilor sau nu), iar acum acelasi "nene" vrea sa ne lase fara Otelul. O fi el destept (fiimiu),, dar tot nu poate intelege lucrurile astea...
Daca e greu sa iti amintesti de unde ne cunoastem, poate iti amintesti pe unde faceati toate chiolhanurile inainte si dupa meci pe vremea lui "nea nicu", si alte amintiri picante :)
+5

Eduard Ghintuiala

 •  
 •  

#18 cosmii » 26-03-2014 15:56

Vineri ne strangem cu o ora inainte de meci in tiglina ? Sa ne demonstram mai intai noua ca spiritul ros alb albastru nu a murit... Sa fim cel putin 1000 sa strigam din toate puterile dunarea batrana , sa creem o atmosfera care stim bine ca o putem creea doar daca ne unim noi ! Sa demonstram ca suntem o forta inainte de meci !
+2

cosmii

 •  
 •  

#19 bigsorin » 26-03-2014 16:45

adevarat si ami aduc aminte cand LALA dadea 2 goluri la meci de obicei cu capul cand Burcea facea slalom la centru si multe altele speram sa ramanem unde suntem daca ne iau astia visul e jale
+3

bigsorin

 •  
 •  

#20 Issos » 26-03-2014 16:47

SUBERB! Ma regasesc din plin in randurile pe care le-ai scris. in fiecare fraza ai presarat putin din sufletul tau, pentru ca Otelul e parte din viata ta, ca si din a mea. Apropo de amintiri de demult, actualul primar stie cum e sa te baricadezi in sediul stadionului pentru a nu da nas in nas cu multime furioasa care ii cerea demisia sa si a antrenorului Sdrobins dupa o serie de insuccese. Cat despre cel mai frumos meci, pentru mine, in afara de cel cu Poli, ramane unul cu steaua incheiat cu scorul de 4-5 pt. cei din capitala, in care D. Oprea a ratat si un penalty, cand Otelul a revenit de la 0-3. De dragul Otelului sa umplem vineri stadionul, ii suntem datori, chiar daca unii avem fire albe de par marca Otelul. Le suntem datori jucatorilor, care macar sa simta caldura noastra, daca actionariatul ii trateaza cu dispret. Otelul nu poate muri, pt. ca atunci ar fi vorba de un adevarat genocid!
+5

Issos

 •  
 •  

#21 viorel21 » 26-03-2014 17:09

Doamne ce articol !!!! Mi s-au inmuiat genunchii !! :cry:
+6

viorel21

 •  
 •  

#22 pedro » 26-03-2014 17:36

bravo , dragane ! toata lumea la stadion ! si u cluj sta nasol cu banii , dar canta aia de mai mare dragul .
+2

pedro

 •  
 •  

#23 giu » 26-03-2014 18:14

Multumesc frate !
+4

giu

 •  
 •  

#24 giu » 26-03-2014 18:22

" Cum nu vii tu Tepes doamne, ca punand mâna pe ei,
Sã-i imparti în doua cete: în smintiti si în misei,
Si în doua temniti large cu de-a sila sã-i aduni,
Sã dai foc la puscarie si la casa de nebuni! "
+3

giu

 •  
 •  

#25 fcogalati » 26-03-2014 19:31

"frate", mai terminati cu lacrimile astea de muieri plangacioase. Voi plangeti pe net si raducan va joaca cum vrea el, va minte de 2 ani si voi va imbatati cu cate un egal scos la locul 2 in timp ce echipa moare. Otelul nu este cum cred ei, o echipa de plutin sau care se bate la retrogradare. Asa galerie masochista si plangacioasa n-am vazut "frate" pe nicaieri. Mai bine luati-i "frate" de guler pe astia care va mint si alergati-i putin prin oras.
−6

fcogalati

 •  
 •  

#26 Leonard » 26-03-2014 19:47

Situatia echipei este ingrijoratoare. Situatia suporterilor insa este una disperata. Desi nu postez foarte des, mereu am spus ca asta e cel mai grav lucru, faptul ca suntem foarte dezbinati. Exista cateva organizatii care comunica intre ele, dar nu e destul. Niste suporteri uniti si care se respecta intre ei pot face lucruri marete. In schimb, in situatia in care suntem noi acum, nu putem decat sa ne langem de mila. Cine trebuie sa inteleaga mesajul, sper sa o faca, in cazul in care citeste ce scriem pe aici. Dezbinarea, ura fata de suporterii aceleiasi echipe, nu poate duce decat la dezastru.
+1

Leonard

 •  
 •  

#27 schillaci » 26-03-2014 20:35

Am citit cu un nod in gat si larimi in ochi la final...
+4

schillaci

 •  
 •  

#28 pedrox19 » 26-03-2014 20:48

Superb "frate"! Am avut pielea de gaina tot timpul cat am citit articolul. Otelul nu va muri niciodata! Adevaratii suporteri vor sustine aceasta echipa oriunde si oricand! Salutari de peste ocean! Hai Otelul!
+4

pedrox19

 •  
 •  

#29 saD » 26-03-2014 23:09

UNDE SUNT BANII?!

saD

 •  
 •  

#30 Aruon » 27-03-2014 00:17

Superb.Felicitari pentru articol.Chiar foarte emotionant.
+2

Aruon

 •  
 •  

#31 L_acier » 27-03-2014 09:19

Citez pe Leonard:
Situatia echipei este ingrijoratoare. Situatia suporterilor insa este una disperata. Desi nu postez foarte des, mereu am spus ca asta e cel mai grav lucru, faptul ca suntem foarte dezbinati. Exista cateva organizatii care comunica intre ele, dar nu e destul. Niste suporteri uniti si care se respecta intre ei pot face lucruri marete. In schimb, in situatia in care suntem noi acum, nu putem decat sa ne langem de mila. Cine trebuie sa inteleaga mesajul, sper sa o faca, in cazul in care citeste ce scriem pe aici. Dezbinarea, ura fata de suporterii aceleiasi echipe, nu poate duce decat la dezastru.

Spunea cineva, mai sus, sa ne adunam mai multi, in tiglina :P inainte de meci... poate asta ajuta la ceva.
Artcolul e superb, multumim pentru amintiri :-) Sper sa fim cat mai multi maine, nu visez la sectoare pline... dar sper sa aratam ca nu suntem o simpla mana de oameni.
+3

L_acier

 •  
 •  

#32 pepeman » 27-03-2014 12:16

Issos are dreptate, de data aceasta noi le suntem datori jucătorilor care așa cum sunt, buni, răi, pun suflet în teren. Iar troglodiților care la meciul cu Ceahlăul îi înjurau pentru fiecare ratare le doresc să meargă la serviciu tot anul fără să vadă un sfanț.

pepeman

 •  
 •  

#33 cosmin-florin » 27-03-2014 14:24

VLAD ai tot respectul meu pentru tot ceea ce faci pentru noi suporterii acestei echipe.
NU te cunosc asa de bine, ne salutam cand ne vedem, am stat alaturi si am cantat in NORD, am stat alaturi si am cantat in SUD, am cantat in deplasari si am schimbat cateva vorbe in timpul meciurilor DAR asa cum am spus mai sus ai tot respectul meu pt ceea ce faci pt noi.
MULTUMESC in numele multor useri care probabil nu isi gasesc cuvintele pentru a putea scrie o multumire catre tine.
Asta e articolul cel mai bun de pana acum de cand am aflat de DunareaBatrana.

MULTUMIM CA EXISTI FRATE OTELAR.
+4

cosmin-florin

 •  
 •  

#34 cosmin-florin » 27-03-2014 14:34

" Dragă frate,

Nu ne cunoaştem personal, dar ne salutăm mereu din priviri când observăm că purtăm aceleaşi culori roş-alb-albastre."

DE ceva vreme cam de la inceputul anului trecut salut verbal cu FORZA OTELUL pe oricine am vazut ca poarta insemnele clubului sau culorile rosu-alb-albastru.

ASADAR PROPUN s fie scris un articol cu acest subiect de indemn la SALUT VERBAL INTRE NOI FRATII OTELARI MEREU CAND VEDEM UNUL CA NOI INDIFERENT CA IL CUNOASTEM SAU NU.
+1

cosmin-florin

 •  
 •  

#35 bogdan64 » 27-03-2014 19:38

Am aceeasi varsta cu Otelul - 50 de ani, asa ca am prins majoritatea evenimentelor pe care le-am retrait cu emotie in urma parcurgerii acestor randuri! Maine voi fi bineinteles in tribuna a2a alaturi de fiul meu sa-i sustinem pe baieti! Sper sa nu fie meciul de adio! Asta depinde si de noi suporterii!

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |