Narcis RaducanNarcis RaducanVeștile despre vânzarea clubului nu sunt deloc bune, iar faptul că jucătorii și staff-ul au ajuns la patru luni fără plata salariilor împing și mai tare gruparea gălățeană în prăpastie. Vânzarea Oțelului s-a împotmolit, conform celor transmise de Adamescu către Narcis Răducan. Între timp, jucătorii au refuzat să intre în cantonamentul dinaintea meciului cu Chiajna (de vineri), iar antrenorul Ewald Lienen înțelege din ce în ce mai puțin situația de la club.

Mai mult, în cazul în care nu se va plăti cel puțin un salariu până luni, atunci Oțelul nu va primi licența pentru sezonul viitor!
“În trei zile trebuie să finalizăm dosarul de licențiere și cel puțin un salariu e inclus aici. Așa că termen e doar până luni. Am sperat că se vor finaliza negocierile, dar am înțeles de la domnul Adamescu, patronul clubului, că s-au împotmolit. Situația e critică, doar patronul ne poate ajuta. N-am spus de la mine că se vinde clubul, ci așa mi s-a transmis de la patron pentru a-i informa pe suporteri și pe jucători. Din păcate, nu s-a întâmplat nimic în acest sens. E foarte greu să-l ținem pe Lienen pentru că nu înțelege cum de s-a ajuns într-o asemenea situație”, a spus Narcis Răducan.

Jucătorii au refuzat cantonamentul!
După ce Astafei și Sîrghi și-au depus memorii la Liga Profesionistă de Fotbal pentru a deveni liberi de contract, astăzi, toată echipa a refuzat să intre în cantonamentul de două zile dinaintea partidei de vineri, contra celor de la Concordia Chiajna, un meci foarte important în economia clasamentului. Totuși, managerul general Narcis Răducan a spus că echipa se va prezenta la meci. Singura motivație rămasă pentru jucătorii Oțelului este cea a respectării blazonului, cu gândul de a-și găsi altă echipă din vară.
“Antrenorul a vrut să-i bage în cantonament cu două zile înainte de meci, dar jucătorii au refuzat acest lucru. Fiind neplătiți își doresc să stea cât mai aproape de familie în aceste momente grele. Totuși, echipa se va antrena și se va prezenta la meci. Am ajuns să motivăm jucătorii că-și vor găsi un angajament în altă parte din vară dacă își respectă blazonul și vor termina în afara locurilor de retrogradare. Suntem conștienți că sunt probleme peste tot. Am refuzat acum două săptămâni două cluburi din Liga I, vreau să rămân până la sfârșitul sezonului pentru ca echipa să se salveze de la retrogradare”, a adăugat Răducan.
Din păcate, veștile din ultima vreme dinspre clubul roș-alb-albastru sunt din ce în ce mai îngrijorătoare. Această săptămână rămâne decisivă pentru viitorul grupării fanion a orașului.