STIRI Liga I VIDEO “Situaţia e dramatică! Suntem trataţi ca nişte sclavi”

Cristian Sirghi nu mai crede in promisiunile conduceriiCristian Sirghi nu mai crede in promisiunile conduceriiCristian Sîrghi a vorbit în exclusivitate pentru Dunărea Bătrână despre problemele financiare grave de la Oţelul, el şi colegii săi fiind neplătiţi de peste 4 luni. Fundaşul central a explicat motivele pentru care şi-a depus chiar memoriu pentru a deveni liber de contract. “Kamikaze” spune că s-a săturat de minciunile conducerii, dar şi de faptul că el şi colegii săi sunt trataţi ca nişte sclavi.

Cristi mai afirmă că nu mai poate crede nimic din ce spune conducerea şi este de părere că situaţia este una dramatică, fiind foarte posibil ca Oţelul să nu primească licenţa de club profesionist! Sîrghi declară că nu vede nicio ieşire din această situaţie, dar a precizat că el şi colegii săi îşi vor face meseria vineri cu Chiajna, din respect pentru suporterii care nu merită ce se întâmplă cu echipa lor!
Fostul campion cu Oţelul nu ştie dacă zvonurile cu venirea unui nou investitor au fost măcar adevărate şi a tras un semnal de alarmă către conducătorii fotbalului românesc ca aceştia să vadă ce se întâmplă la o formaţie de Liga I.
Mai jos puteţi vedea toată declaraţia lui Cristian Sîrghi:

Veniţi la meciul cu Chiajna, vineri la ora 19.00, să fim alături de jucători ! OŢELUL ARE NEVOIE DE NOI!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 VLAD » 28-03-2014 19:01

CRED CA SI MERITATI SA FITI RIDICATI IN SLAVI !!!! MUNCITI FOARTE "MULT" PENTRU BANII CE II LUATI !!!

VLAD

Login sau crează cont pentru a comenta              |