STIRI Liga I Două oţelare la echipa națională

Doua jucatoare de la Otelul au fost convocate la nationala femininaDoua jucatoare de la Otelul au fost convocate la nationala femininaReprezentativa de senioare a României va susține miercuri, 2 aprilie, la Mogoșoaia, un nou meci amical, de data aceasta contra echipei B a Franței. Pentru acțiunea lotului național, echipa feminină a clubului Oțelul va avea două reprezentante. Pe lângă deja obișnuita Loredana Nica a fost convocată în premieră și Georgiana Vasile, jucătoare recent transferată la echipa pregătită de Ion Morohai.

Pe lângă testul cu Franța, cele două fotbaliste de la Oțelul vor fi în lotul echipei României și pentru meciul din 10 aprilie, de la Cluj-Napoca, cu Italia, din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2015.
Altfel, echipa feminină de la Oțelul este în continuare în pauză competițională. Următorul meci este programat miercuri, 16 aprilie, de la ora 14.00, pe teren propriu cu Selena Constanța. Meciul va conta pentru etapa a XIV-a, ultima din sezonul regulat în Liga I, a doua divizie a fotbalului feminin românesc.

sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |