STIRI Liga I “Sunt multe probleme, nu numai cu banii”

FOTO Razvan ChirnoagaFOTO Razvan ChirnoagaVictoraş Astafei a fost unul dintre cei mai buni oameni ai Oţelului la partida câştigată contra Concordiei Chiajna, în care mijlocaşul de bandă a şi deschis scorul. Fotbalistul a declarat că era normal să-şi depună memoriu pentru a trage un semnal de alarmă, dar spune că nu îşi doreşte să plece de la formaţia de la malul Dunării. Ba mai mult, Victor a plusat explicând că, dacă va deveni liber de contract, dar problemele se vor rezolva, atunci ar semna tot cu Oţelul!
Mijlocaşul a ţinut să precizeze că lucrurile la clubul roş-alb-albastru nu s-au liniştit deloc, chiar dacă a intrat un salariu. Fotbalistul spune că banii respectivi au venit doar pentru că altfel Oţelul nu ar fi luat licenţa, echipa fiind în pericol să dispară. Astafei a explicat că situaţia este în continuare critică, jucătorii având restanţe de 3 luni, dar există probleme şi cu echipamentul de joc sau cu mingile de antrenament, chiar dacă s-a semnat recent un contract cu Puma!
În încheiere, fotbalistul de 26 de ani a cerut mai mult respect din partea patronatului şi nu numai.

Victoraş Astafei: "Acest salariu pe noi nu ne încălzeşte cu nimic. Este normal să-l primim pentru că altfel Oţelul nu şi-ar fi primit licenţa şi nu este normal ca echipa să dispară! Dar asta nu schimbă nimic. Sunt multe probleme, nu numai cu banii, la echipa asta. Sunt chiar şi lucruri legate de echipament, de mingi şi multe alte probleme. Nu vreau să vorbesc despre memoriu. Era normal să fac asta, nu pot sta cu mâinile la spate şi să mă predau. Nu vreau să plec de la Oţelul şi pot semna încă o dată după ce devin liber, nu este asta o problemă, dar ceva trebuie să se schimbe. Cred că merităm mult mai mult respect, nu numai din partea patronatului, ci şi din partea anumitor oameni."

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Florin22 » 01-04-2014 10:53

Ce problema este cu echipamentul si mingile ? va pune sa le duceti la vulcanizare si sa va spalati echipamentul acasa ? penal...daca asta este farsa de 1 aprilie nu este tocmai reusita pentru ca astazi mi-as dori sa nu aud lucruri urate despre club, cred ca am ajuns cu totii la limita rabdarii si parca orice articol scris despre echipa este unul rau si cum ca ne ducem la vale....

Florin22

 •  
 •  

#2 Marian S » 01-04-2014 11:23

Din pacate nu este o farsa

Marian S

 •  
 •  

#3 vitzamina » 01-04-2014 12:24

Intre timp si alte probleme continua. Dar sunt atat de multe incat nu mai e timp fizic sa le vedem pe toate.
Vigli e aproape de a parasi clubul din cate am auzit. Si odata cu el si cei la care a s-a implicat sa vina la Galati. Adica punctul 1 ... Ewald Lienen. Mai departe si jucatorii adusi de el.
Asa ca fara Vigli si Lienen, singurii carora le pasa de club, o minge desumflata sau un short rupt in fund isi pierd din importanta. Spun asta cu regret, nu ca sa fac misto de Victoras Astafei.
Vigli e neplatit de aproape jumatate de an. El nu a primit nici macar salariul din decembrie pe care l-au primit jucatorii. Si toate astea in conditiile in care el munceste, iar Raducan isi asuma merite.
Nu era normal, orice nume ar fi avut, insa deja in conditiile astea ... Vigli vrea sa plece in Argentina, iar fara sprijinul cuiva in continuare, Ewald Lienen va pleca si el. Pentru ca se sustineau reciproc in fata lui Raducan si a lui Ciofoaia.

PS: Nici asta nu e o farsa !
+1

vitzamina

 •  
 •  

#4 romeo » 01-04-2014 12:58

Una peste alta , ceva trebuie sa se intample , stiti cum se spune : "ori se rupe hamul , ori moare calul" situatia actuala nu mai poate continua , adamescu nu ne lasa sa murim dar nici sa traim!Otelul acum sufera , noi suporterii suntem prea putini si saraci pentru a influenta ceva !Chiar si asa , manifestarile noastre trebuie sa continue in favoarea spiritului Otelul Galati , sa sprijinim echipa pe media si pe (mai ales) stadion.Din lipsa banilor , echipa este decimata si divizata , intr-adevar ,Vigli este persoana de maxima incredere pentru noi suporterii , daca va pleca ..vom merge cu pasi repezi spre agonia maxima! De urmarit ...

romeo

 •  
 •  

#5 geoalex92 » 01-04-2014 13:32

:sad: :sad: :sad:

geoalex92

 •  
 •  

#6 Florin22 » 01-04-2014 14:01

Daca Viglianti va pleca pentru mine nu mai exista om de incredere la club si totodata va fi in zadar sa speram ca lucrurile se vor reface, mi-ar fi mare uimirea sa vad pe Otelul jucand in campionatul viitor, daca vom juca cu siguranta vom retrograda(fara suparare) deja suntem in deriva rau si chiar nu stiu cine ne poate ajuta sau daca exista vre-un prost care sa vina, au fost altii pe la Rapid care au cumparat si acum regreta iar aia era echipa cu traditie dar la noi nu se uita nimeni, usor usor se va stinge flacara ros-alb-albastra..din pacate.

Imi doresc la Lienen sa nu plece, nici Vigli dar cred ca este inevitabil. :-)

Florin22

 •  
 •  

#7 schillaci » 01-04-2014 14:22

In ce secol trăim si in ce ţară bananiera ne aflăm ? Nu înţeleg cum îşi permit mafioţii ăştia să nu-şi plătească angajaţii ?

schillaci

 •  
 •  

#8 Ciprica » 01-04-2014 14:50

Sa ne mai si distram. Si sa speram... :D www.catavencii.ro/.../

Ciprica

 •  
 •  

#9 Tudor » 01-04-2014 15:49

Citez pe Ciprica:
Sa ne mai si distram. Si sa speram... :D www.catavencii.ro/.../

Nu merge link-ul.

Tudor

 •  
 •  

#10 Sturm1993 » 01-04-2014 16:44

Citez pe Tudor:
Citez pe Ciprica:
Sa ne mai si distram. Si sa speram... :D www.catavencii.ro/.../

Nu merge link-ul.

Cam asta spune articolul :
După ani de neștiință, taina durerii de șale a președintelui Băsescu a fost dezlegată de scandalul ASF. Băsescu îl ținea în brațe pe Dan Grigore Adamescu, patronul societății de asigurări Astra și al altor inginerii financiare. Chiar fără portofel asupra lui, Adamescu cîntărește peste suta de kile, așa că biata coloană a președintelui a trebuit operată la Viena.
Noutățile vin însă ca rîndunelele primăvara: Adamescu ar fi băgat mîna în banii asiguraților și mai adînc de linia celor 30 de milioane de euro semnalate de Rușanu. După ce a fost stabilită suspiciunea de fraudă, Astra a fost dată în administrare financiară companiei multinaționale KPMG, astfel încît pagubele și legalitatea să fie evaluate corect. După nici o lună de cotrobăit prin conturile lui Adamescu, contabilii de la multinațională au cerut săruri contra leșinului. Surse din interiorul KPMG vorbesc despre faptul că Adamescu ar fi lăsat descoperite polițele clienților nu doar cu 30 de milioane, ci cu aproape 600 de milioane. O sumă, așadar, de 20 de ori mai mare decît aia pentru a cărei divulgare Rușanu a fost băgat la bulău. Așa ceva face din intangibilul Adamescu nu numai favoritul președintelui, ci și posibilul său partener de celulă într-un viitor care poate începe în noiembrie.

Sturm1993

 •  
 •  

#11 Ciprica » 01-04-2014 16:45

Citez pe Tudor:
Citez pe Ciprica:
Sa ne mai si distram. Si sa speram... :D www.catavencii.ro/.../

Nu merge link-ul.

La mine merge...eventual itnra pe catavencii.ro si cauta adamescu spre brutarie :)

Ciprica

 •  
 •  

#12 codeina20 » 01-04-2014 17:04

Citez pe Florin22:
Ce problema este cu echipamentul si mingile ? va pune sa le duceti la vulcanizare si sa va spalati echipamentul acasa ? penal...daca asta este farsa de 1 aprilie nu este tocmai reusita pentru ca astazi mi-as dori sa nu aud lucruri urate despre club, cred ca am ajuns cu totii la limita rabdarii si parca orice articol scris despre echipa este unul rau si cum ca ne ducem la vale....

cu echipamentul e o mare problema ... o fi el de la puma dar multi jucatori au facut un fel de iritatie de la el..si pe langa asta au primit doar ...DOAR un rand de treninguri....si in zilele cand au 2 antrenamente ce fac?(au zis ei )...raspuns de la conducere il uscati voi repede ...sau vedeti voi..nu e normal ce se intampla:( PS exista si puma de proasta calitate poate e contrafacut..:) si nu e o farsa ce am scris mai sus stiu de la un jucator de la Otelul Galati

codeina20

 •  
 •  

#13 schillaci » 01-04-2014 18:00

Eu nu ştiu cum a rezistat si cum mai rezistă Lienen in mizeria asta de la noi...si într-o ligă de amatori din Germania găsea un club mai aproape de profesionism decât al nostru.

schillaci

 •  
 •  

#14 vitzamina » 01-04-2014 18:10

Citez pe schillaci:
Eu nu ştiu cum a rezistat si cum mai rezistă Lienen in mizeria asta de la noi...si într-o ligă de amatori din Germania găsea un club mai aproape de profesionism decât al nostru.

Ca orice om de caracter, ramane pentru ca probabil se simte responsabil pentru jucatori. Cu siguranta le-a promis ca se vor rezolva problemele pentru a-i motiva, mintit si el de cei din conducere.
Un om ca el nu pleaca la greu, cel putin nu inainte de a incerca tot ce ii sta in puteri sa faca. Dar a ramas si el fara variante. Se pare ca a incetat de ceva vreme cu frumosul si are si el discutii foarte aprinse cu cei din conducere. Eu ma bucur ca inca avem la club doi oameni de valoare morala. Adica Vigli si Ewald Lienen. Fara ei doi, clubul asta cade ca un castel de carti. Sunt singurii care incearca sa puna presiune pentru intrarea in normalitate. Din nefericire, doar ei doi. Nu tu Raducan, nu tu Pascu, si in nici un caz Ciofoaia.
Asa ca raspunsul la intrebarea ta e: respectul fata de propria munca si fata de proprii jucatori si fani ! Asta e o lectie de caracter si de normalitate !

vitzamina

 •  
 •  

#15 vitzamina » 01-04-2014 18:27

Una peste alta, pentru cine vrea sa isi mai descreteasca fruntea, Graho a reusit sa le-o traga unor otelari pe facebook.
A scris acolo ca l-a cautat Narcis Raducan pentru a reveni la Otelul si ca a acceptat fara sa stea pe ganduri.

Citez:
”Narcis RAducan ma sunat sa intoarcem la Otelul.Normal ca am zis Da, abia astept sa ajungem la Galati.Galati Here I come.”

Multumim Branko ca esti cu inima aici, dar nu stiu daca e un moment bun de a reveni.

vitzamina

Login sau crează cont pentru a comenta              |