STIRI Liga I “Suntem în primele 5 echipe la media de vârstă”

Viitorul OteluluiViitorul OteluluiFaţă de sezonul trecut, când se afla pe penultima poziţie în clasamentul mediei de vârstă a lotului, Oţelul s-a schimbat complet la faţă în acest an. În acest moment, echipa noastră are un lot format din 30 de jucători. Împreună, aceştia au o medie de vârstă de 24,03 ani, situându-se în primele 5 echipe din România cu această cifră.

Cel mai tânăr component al lotului este Robert Moglan, iar cel mai vârstnic este supercampionul Sergiu Costin (35 de ani). În afara acestuia din urmă, Oţelul mai are în componenţă doar alţi trei jucători care au depăşit vârsta de 30 de ani: Giurgiu, Lovin şi Băjenaru. La polul opus, Tudorie, Bocar Djumo, Pungă, Adăscăliţei sau Miron nu au împlinit nici 20 de ani.

Narcis Răducan: “Suntem în primele 5 echipe la media de vârstă în condiţiile în care acum un an eram pe penultimul loc, în coada acestui clasament. Pentru viitorul clubului e important acest aspect. Avem şi jucători cu experienţă ca Lovin sau Giurgiu, dar şi jucători ca Tudorie, care la doar 18 ani e titular şi ajută mult echipa. Încet-încet antrenorul Lienen şi-a pus amprenta asupra jocului echipei. Este un profesionist la fel ca şi staff-ul său.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |