STIRI Liga I “Situaţia e neclară la Oţelul”

Narcis Raducan Narcis Raducan Directorul general Narcis Răducan este în continuare în ceaţă când vine vorba de situaţia clubului în momentul de faţă. Deşi el a aruncat “bomba” cu vânzarea echipei, acesta spune acum că discuţiile privind negocierile sunt complicate şi că nu are destule  informaţii legate de asta.


Dacă la început părea mai sigur pe el privind licenţa, Răducan a preferat să păstreze un ton mai sobru, explicând că formaţia noastră va primi un răspuns până la finalul lunii aprilie, suporterii având emoţii ca şi anul trecut, mai ales dacă avem în vedere gravele probleme financiare de la echipă. Managerul a anunţat şi trei transferuri la vară, dar în acest moment nimeni nu se poate gândi la asta, când situaţia clubului este atât de incertă.
La final, directorul general a vorbit şi despre cele două posturi, Look TV şi Transilvania Live, care au achiziţionat drepturile de transmisie TV ale Ligii I începând din sezonul viitor.  

Narcis Răducan: “Situaţia e neclară la Oțelul și prefer să-mi văd de treaba mea pe cale sportivă. Atunci când voi avea informații vă voi aduce la cunoștință. Sunt complicate aceste discuții... În ultima parte a lunii aprilie vom avea și răspunsul în urma licenței, unde sper că vom trece bine. Jocul nostru funcționează, nu foarte bine, dar e bine că am început să mai câștigăm puncte. Au fost și multe schimbări în echipă, peste 25 de jucători noi de când am câștigat campionatul. Cred că, la ora actuală, mai sunt 5 jucători care au câștigat campionatul. Pentru vară pregătim aducerea a încă trei jucători, dar să sperăm că scăpăm cât mai repede și de problemele financiare. Știm de posturile TV care vor transmite de la anul, dar nu cred că vor rămâne așa, e o chestie de strategie. Am colaborat cu ei în campaniile de pregătire, dar au nevoie de personal calificat, atât pentru partea video, cât și pentru comentarii.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Leviathan » 03-04-2014 10:19

pffuu ce noutate, situatia este neclara de cand s-a anuntat adamescu=patron

Leviathan

  •  
  •  

#2 viorel21 » 03-04-2014 11:52

Pai s-a lamurit, reusim sa pastram jucatorii pe care ii avem, ca sa aducem doar 3 in vara ?! :-?
+1

viorel21

  •  
  •  

#3 Arkan » 03-04-2014 13:57

Stie cineva cand se stabileste programul etapei cu nr 29 (Otelul-Sageata)? Mi-as dori sa vad si eu macar un meci "live" returul asta si s-ar potrivi de minune sa fie vineri sau sambata, sa fac un drum pana la Galati..

LE: Mi-a raspuns Dregan pe cealalta pagina, multumesc!
+1

Arkan

Login sau crează cont pentru a comenta              |