STIRI Liga I În sfârşit magazinul

Magazin oficial - intrareMagazin oficial - intrareNimeni nu mai înţelege nimic din ce se întâmplă la clubul Oţelul. În timp ce jucătorii sunt neplătiţi de mai bine de 3 luni, unii spun că licenţa ar fi în pericol, la fel ca tot viitorul clubului, cei din actuala conducere nu par prea afectaţi, ba mai mult se pare că vor deschide în sfârşit magazinul ridicat la stadion.


Reamintim faptul că fan-shopul a fost ridicat în doar câteva zile, el fiind încorporat în zidul exterior al stadionului în apropierea Peluzei Nord şi vizavi de Liceul Auto. Numai că din februarie şi până acum totul a stagnat. Se pare că cei din conducere nu obţinuseră toate avizele necesare de la Primărie. Odată cu strângerea tuturor certificatelor necesare s-a dat drumul din nou la treabă, iar în magazin şi-a făcut apariţia şi mobilierul necesar desfăşurării activităţii. Cât de curând ar urma să apară şi marfa, iar apoi promisiunea conducerii va fi împlinită, cu o întârziere considerabilă totuşi, mai ales că aceştia au preferat să nu mai dea nicio informaţie privind acest lucru.
Reamintim că Oţelul are începând din acest an un nou sponsor tehnic, Puma, aşa că acum este de aşteptat ca la fan-shopul roş-alb-albastru suporterii să poată avea din nou acces la echipamente de joc, fulare şi alte materiale marca Oţelul. Magazinul va avea deschidere chiar la stradă, având vad bun, dar şi o vizibilitate foarte bună. Această veste vine cum nu se poate mai bine, deoarece ruşinea de a nu avea un magazin oficial la 50 de ani de la înfiinţarea echipei, depăşea orice imaginaţie pentru un club de primă divizie, fie el şi din România. Faptul că noul magazin se află chiar la stadion este o veste şi mai bună, deoarece fanii îşi pot procura foarte uşor recuzita de încurajare a echipei chiar înainte de meciuri.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 04-04-2014 11:14

Sa vedem ce a spus Ciofoaia:"Când a apărut în presă sigla fără Galaţi nu era de la noi. Era vorba doar despre un draft, adică despre o schiţă a siglei. Echipa aparţine Galaţiului şi nu poate fi smulsă de acolo. Nu poate exista Oţelul Piteşti sau Oţelul Craiova. Acele materiale în care nu apărea Galaţi în siglă au fost dezinformări." Pai care dezinformari? Cuvantul "Galati" nu prea apare.
+1

Tudor

  •  
  •  

#2 Dregan » 04-04-2014 11:17

Pai se vede si in poza ca nu e niciun Galati... L-au adaugat in bataie de joc dupa aia, undeva sub scut. Si acum ne zice ca sunt dezinformari :D Ce-si mai bat joc de suporteri si unii si altii... Sa le dea Dumnezeu ceea ce simtim noi de 2-3 ani si apoi nu vor mai da toti declaratii in bataie de joc despre echipa noastra de suflet...
+1

Dregan

  •  
  •  

#3 Aruon » 04-04-2014 16:28

Este singura veste buna printre atatea amagiri si intristari..

Aruon

  •  
  •  

#4 Tudor » 04-04-2014 18:34

Dar nu e problema, in cazul de fata se rezolva cu un marker.

Tudor

  •  
  •  

#5 Florin22 » 05-04-2014 06:50

Nea' Ciufulea,cioflotea sau cum naiba il cheama pe lingau asta este putin prost dar si-a pregatit discursul de inainte sau il avea deja scris, Galatiul nu se afla pe sigla propriu-zisa a clubului, este undeva jos, scrisa cu albastru inchis, toti oamenii se uita la sigla si nu ce mai este jos, sub sigla, un fel de asterisc **, dar sincer ma pot obisnui cu ideea asta de-a nu avea numele orasului in sigla decat cu echipa in alt oras sau desfiintata, mai bine cu un rau mic decat cu unu mare..cat despre vanzare o mare vrajeala, poate aducerea unui partener da, pare plauzibil de indata ce adamescu nu baga bani poate se gandeste sa atraga pe cineva, dar problema este ca nimeni nu ar investi alaturi de omul asta sau de compania lui, doar vre-un libanez care nu a auzit de Adamescu dar cred ca i sa dus renumele international...tepuitorul roman...sper totusi sa vedem echipa activand si in sezonul viitor si sa se rezolve odata problema cu salariile si alte maruntisuri care mai sunt.

Forza Otelul..

PS: poate nu vor intra baietii in cantomanent nici pentru urmatoarele meciuri si vor castiga, nu m-ar afecta cu nimic :lol: :lol: :lol:

Florin22

Login sau crează cont pentru a comenta              |