STIRI Liga I Lot complet la Oțelul, probleme la Dinamo

Stephane Tritz ar putea reveni ca titular in banda dreapta dupa ce a lipsit 4 etapeStephane Tritz ar putea reveni ca titular in banda dreapta dupa ce a lipsit 4 etapePentru partida de luni seară, cu Dinamo, antrenorul Ewald Lienen are tot lotul valid. Singura problemă medicală e la tânărul fundaș dreapta Andrei Marus, care oricum nu intra în calcul pentru acest meci. Va reveni Dan Popescu, după etapa de suspendare ispășită, în timp ce Marquinhos, Tritz și Silviu Ilie s-au refăcut după accidentările suferite.

Nu avem nici suspendaţi, dar Băjenaru şi Mişelăricu sunt în pericol, dacă încasează un cartonaş galben.
De partea cealaltă, Dinamo întâmpină probleme de lot. Vor lipsi Cătălin Munteanu și Steven Thicot, ambii accidentați. În plus, Cosmin Matei, unul dintre cei mai buni jucători din lotul adversarului de luni, este incert. Deși a revenit la antrenamente, antrenorul Flavius Stoican a spus că îl va menaja pe mijlocașul său. Că tot veni vorba de Stoican, și tehnicianul dinamovist va fi suspendat și nu va putea lua loc pe banca roș-albaștrilor, în aceeaşi situaţie aflându-se şi galeria bucureştenilor care nu are voie în peluză.
Partida Dinamo – Oțelul este programată luni, de la ora 21.00, în direct pe DigiSport.

Ewald Lienen: “Singura problemă medicală e la Marus, în rest toți s-au antrenat normal, inclusiv Marquinhos, Tritz și Ilie, dar nu pot să spun acum că ei vor fi și în teren cu Dinamo. Nu cred că are vreo importanță că Stoican e suspendat. Nu tot 11 jucători vor intra pe teren? Nu contează dacă el va fi pe bancă sau la 50 de metri de teren, el a fost cel care a pregătit partida, a stat cu jucătorii în săptămâna premergătoare meciului, a fost la antrenamente.”

Flavius Stoican (antrenor Dinamo): "Thicot nu o să revină, încă îl supără problema lui musculară. Matei a început de ieri, dar nu este la capacitate maximă. Nici el, nici Cătălin Munteanu. Sunt trei jucători importanți pentru mine, dar va intra pe teren doar cine e apt 100%. Cine nu este apt nu cred că va intra pe teren."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdan64 » 05-04-2014 21:25

LUPTA OTELUL PENTRU PUNCT(E)! Cred ca voi fi la Oanny's alaturi de baieti sa te sustin! As fi dorit sa fiu la Bucuresti, sa te sustin, dar meciul e luni la ora care este si marti trebuie sa fiu la munca. Din pacate, fara bani nu se poate!ORICUM, FORZA OTELUL!
+3

bogdan64

  •  
  •  

#2 L_acier » 05-04-2014 22:56

Meciul cu Astra l-am vazut si eu tot la Oanny's, a fost frumos :P si ar fi bine sa se stabileasca un loc de genul asta, in oras, pentru cei care nu pot ajunge la meci.

L_acier

Login sau crează cont pentru a comenta              |