STIRI Liga I “Nu știu cum vom ieși din această situație”

Narcis RaducanNarcis RaducanDupă acuzaţiile pe care şi le-au adus reciproc cei de la TNG cu cei de la Primărie, Narcis Răducan a trebuit să dea explicaţii cu privire la situaţia de la Oţelul. Directorul general spune că lucrurile nu s-au schimbat mai deloc şi clubul are aceleaşi probleme ca şi zilele trecute. Cu toate acestea, el este de părere că, în mod normal, Oţelul ar trebui să ia licenţa, deoarece criteriile de obţinere a acesteia ar fi ceva mai lejere anul acesta.


Managerul afirmă şi că Oţelul poate învinge Dinamo şi spune că antrenorul Ewald Lienen a început să se înveţe cu situaţia grea de la club, deşi acest lucru este mai greu de crezut.

Narcis Răducan: “Lucrurile nu s-au schimbat, în continuare avem probleme. Din păcate, nu e vorba numai de Oțelul, sunt cluburi mai mari care au probleme și nu știu cum vom ieși din această situație. Am depus dosarul de licențiere, iar la prima vedere lucrurile sunt OK, mai ales că în acest an este un pic mai lejer. Salariile de anul trecut sunt plătite în totalitate. Urmează un meci cu Dinamo, echipă pe care putem să o învingem, pentru că și jocul nostru este mai consistent în această perioadă. Ne bucurăm în continuare de faptul că îl avem în continuare lângă noi pe domnul Ewald Lienen, care a început să se obișnuiască cu situația…”

Login sau crează cont pentru a comenta              |