STIRI Liga I DECLARAŢII: Lienen vs Stoican

Ewald LienenEwald LienenOţelul joacă mâine de la ora 21.00, în deplasare la Bucureşti, contra lui Dinamo. Iată declaraţiile celor doi antrenori înainte de acest meci foarte important în economia clasamentului:


Ewald Lienen: "Dinamo e una dintre echipele puternice ale campionatului și va trebui să dăm 100% pe teren dacă vrem să câștigăm. Avem nevoie de prospețime fizică și inteligență tactică. Trebuie să putem juca la acest nivel. Deși am avut evoluții bune în ultima vreme, am rămas încă în zona retrogradării pentru că și contracandidatele noastre au reușit să adune puncte. Dinamo n-a avut rezultate bune la ultimele trei partide, dar asta îi poate mobiliza și mai tare pe cei de acolo. E foarte important pentru noi să continuăm seria noastră de jocuri bune. E o atmosferă bună în vestiar, cu toate că probleme la club sunt de când am venit, așa că ne-am învățat să trecem peste ele. Încercăm să nu ne gândim la ce va fi, dar obiectivul nostru a rămas să câștigăm fiecare meci și ne concentrăm intens pentru a reuși.”

Flavius Stoican (antrenor Dinamo): "Ne așteaptă o partidă pe care trebuie s-o câștigăm. O partidă cu o echipă care în ultimul meci a prestat un joc bun, dar asta trebuie pe noi să ne ambiționeze mai mult, pentru că avem mare nevoie de cele 3 puncte. Vrem să continuăm cu șanse mari de a ocupa locul 4 la sfârșitul campionatului. Pentru asta muncim în fiecare zi, pentru asta ne batem pentru fiecare minge. Cred că este un meci în care nu mai contează cine va sta pe bancă. Important este ca atunci când ei intră pe teren să muncească, să alerge. Sunt convins că la finalul meciului vom fi bucuroși, pentru că-i văd pe jucători determinați, cu un moral bun. Vreau să fie ca niște pitbulli! Important este că ne dorim să urcăm în clasament. Acum suntem pe locul 5, dar dacă o să câștigăm o să fim pe locul 4 și nu vrem să-l mai pierdem până la finalul campionatului.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdanmihai » 06-04-2014 15:05

revin cu o intrebare: Se organizeaza vreo deplasare la Bucuresti? Eu stau aici si as vrea sa ma alatur suporterilor veniti de la Galati.
+1

bogdanmihai

  •  
  •  

#2 Dregan » 06-04-2014 19:19

Citez pe bogdanmihai:
revin cu o intrebare: Se organizeaza vreo deplasare la Bucuresti? Eu stau aici si as vrea sa ma alatur suporterilor veniti de la Galati.

Cea mai simpla solutie e sa iti cumperi bilet in sectorul oaspetilor si sa te alaturi direct la stadion.
+1

Dregan

  •  
  •  

#3 Aruon » 06-04-2014 20:02

Ce antrenor de clasa avem si in ce campionat a nimerit..si cu ce probleme..pacat..

Maine victorie,pentru Lienen,pentru moral.
Forza Otelul!
+2

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |