STIRI Liga I “De emoţii nu scăpăm, până ce nu ieşim de acolo”

Narcis RaducanNarcis RaducanDirectorul general Narcis Răducan a vorbit despre situaţia din subsolul clasamentului, acolo unde se zbate şi Oţelul. Managerul este de părere că, dacă ne luăm după jocul prestat, locul echipei noastre nu este acolo. Din păcate, presiunea clasamentului îşi spune cuvântul şi la Oţelul, iar suporterii nu pot scăpa de emoţii până nu vor vedea că formaţia de la Dunăre va evada cu adevărat din zona minată.


Narcis Răducan: “Suntem direct implicaţi la retrogradare. Vom avea meciuri foarte importante acasă unde vin contracandidatele noastre, aşa că susţinem toatele echipele care joacă împotriva adversarelor noastre din clasament. După cum aţi văzut, anul acesta echipele mici fac foarte multe puncte. Cu excepţia Coronei Braşov, orice echipă poate scăpa sau poate cădea până la locul 9-10. Dacă până acum cu 32-35 de puncte te salvai, de această dată linia se va ridica mai sus şi nu ne linişteşte deloc această situaţie. Cu toate acestea sunt optimist, deoarece echipa noastră a demonstrat că joacă în acest an şi, după partidele din 2014, nu cred că avem motive să ne fie teamă din punct de vedere fotbalistic. Sigur, când eşti angrenat în lupta la retrogradare intervine şi presiunea care este foarte mare şi te împiedică să arăţi de fiecare dată ceea ce poţi, dar eu cred că avem argumentele noastre valorice să ieşim din această zonă. Anul trecut eram exact în aceeaşi poziţie, am consultat presa de specialitate şi am văzut că aveam tot 28 de puncte şi eram pe aproximativ aceeaşi poziţie la egalitate cu Universitatea Cluj. De emoţii nu scăpăm, până ce nu ieşim de acolo, chiar dacă lumea apreciază jocul nostru, totuşi clasamentul e cel care demonstrează dacă lucrurile sunt bine făcute sau se fac greşeli.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 vitzamina » 09-04-2014 19:29

T R E B U I E sa ne salvam macar fotbalistic !
+2

vitzamina

 •  
 •  

#2 Aruon » 09-04-2014 21:40

Hai Otelul victorie cu CFR!!!
+3

Aruon

 •  
 •  

#3 Tudor » 09-04-2014 22:41

Citez pe AlynAvaloh:
Hai Otelul victorie cu CFR!!!

Din pacate avem un complex cu astia, desi uneori nu au aratat cine stie ce, ne-au batut.
+1

Tudor

 •  
 •  

#4 Viorel Craciun » 09-04-2014 22:49

ia spune narcisel , ce s-a discutat la pauza cu neacoita si s-a mai linistit foamea din matele baietilor si a familiilor lor ? in sport poti sa-ti iei banii chiar daca nu prestezi ! dar avem prestatori de nadejde cum ar fi Astafiei care ca de obicei ,a dat tonul la cantec !
−3

Viorel Craciun

 •  
 •  

#5 Issos » 10-04-2014 09:46

Citez pe Viorel Craciun:
ia spune narcisel , ce s-a discutat la pauza cu neacoita si s-a mai linistit foamea din matele baietilor si a familiilor lor ? in sport poti sa-ti iei banii chiar daca nu prestezi ! dar avem prestatori de nadejde cum ar fi Astafiei care ca de obicei ,a dat tonul la cantec !

Ceea ce spui e foarte grav, trebuie sa-ti sustii punctul de vedere cu dovezi, daca nu ceea ce insinuiezi e o calomie infama! trebuie sa fim alaturi de ei.
+1

Issos

 •  
 •  

#6 pepeman » 10-04-2014 10:47

Viorel Craciun, atotştiutorii de teapa ta sunt obişnuiţi să jignească fără argumente, în schimb eu nu mă resemnez să vă accept inepţiile. Că jucătorii au făcut un meci mai slab, că şi-au cam pierdut busola (dar tot clubul pluteşte în derivă, aşa că nu e de mirare), asta am văzut cu toţii. În rest, aberaţiile tale îşi au locul în parc la Mincinoşi, nu aici.
+1

pepeman

 •  
 •  

#7 Viorel Craciun » 11-04-2014 16:48

PEPEMAN -nu am considerat niciodata ca sunt un atotstiutor ,dar am semnale precise din anturajul echipei despre asa ceva ! in parc , la Mincinosi (nu stiu unde este asta ) poti sa te duci cu parintii ,pentru ca eu la cati ani am la a fi suporter al echipelor galatene ,in prncipal al OTELULUI ,tu nu ai ani de viata ! apropos ,meciurile OTELULUI le vezi la stadion sau la tv ?

Viorel Craciun

Login sau crează cont pentru a comenta              |