STIRI Liga I “Situaţia financiară este mai mult decât delicată […] lucrăm într-o anumită anormalitate”

Narcis RaducanNarcis RaducanDirectorul general Narcis Răducan a explicat că sunt emoţii cu licenţa până la primirea unei confirmări oficiale din partea Comisiei de Licenţiere. Cu toate acestea, conducătorul este de părere că formaţia noastră ar trebui să primească licenţa el primind semnale pozitive din partea celor care s-au ocupat de acest aspect.


Managerul a mai precizat că, faţă de alţi ani, în 2014 criteriile de aprobare a dosarului sunt ceva mai lejere, deoarece s-au scos anumite puncte legate de datoriile la stat, lucru care avantajează formaţia noastră aflată în litigiu cu ANAF-ul. Oţelul ar trebui să afle dacă va fi club profesionist şi în sezonul următor până pe 22 aprilie!
Referitor la situaţia financiară a clubului, Răducan a afirmat că este foarte greu să se lucreze în condiţiile actuale cu jucători şi antrenori neplătiţi de luni bune.

Narcis Răducan: “Îngrijorare cu licenţa este, cel puţin până ce va veni o confirmare oficială, dar din ce am înţeles de la cei care se ocupă cu acest lucru în clubul nostru, lucrurile ar fi normale şi nu este nicio diferenţă faţă de anul trecut când am luat licenţa. Mai ales că anul acesta e puţin mai uşor pentru cluburile care nu vor evolua în cupele europene. S-au scos anumite puncte din acest dosar de licenţiere, legate de taxe şi impozite, de datoriile la stat, adică exact ceea ce ne dezavantaja ţinând cont că suntem într-un litigiu cu ANAF-ul. În condiţiile actuale, în care s-a şi plătit salariul pe decembrie 2013 - absolut necesar - şi s-au stins şi alte litigii, eu cred că nu ar tebui să fie probleme. Repet însă, până în momentul în care nu avem decizia oficială, pe care o vom afla undeva în perioada 20-22 aprilie, există o îngrijorare, pe care o am şi eu personal, nu pot să o ascund. Situaţia financiară s-a mai reglat, dar este încă delicată, poate chiar mai mult decât delicată, întâmpinăm multe probleme pe toate planurile. Putem invoca faptul că probleme sunt peste tot, dacă ne uităm la Vaslui sau la CFR, dar asta nu încălzeşte jucătorii sau antrenorul pe care l-am adus din străinătate. Este destul de greu de lucrat în aceste condiţii, dar cred că momentul critic s-a depăşit acum două săptămâni. Sper să se depăşească situaţia, pentru că lucrăm într-o anumită anormalitate, dar aici nu mai depinde de noi, depinde de oamenii care dau banii.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 10-04-2014 18:08

Pana la urma da-o incolo de treaba,Adamescu care e unul dintre ce mai potenti oameni financiari din Romania nu e in stare sa-si plateasca angajatii.Sa fie demn ,cinstit si onest.Rusine!E penibil sa iti tii angajatii neplatiti si sa vrei de la ei performanta. :-|
+1

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |