STIRI Liga I Interviu cu Alex Zaharia: “Sigur vom evita retrogradarea”

FOTO Razvan ChirnoagaFOTO Razvan ChirnoagaUnul dintre cei mai în formă jucători ai Oțelului, Alexandru Zaharia, a acordat recent un interviu pentru emisiunea Lider Sportiv, de la ProFM Lider FM, pe care vi-l prezentăm în integralitate.
Alexandru Zaharia are 1,70m înălţime şi s-a făcut remarcat iniţial la Juventus Bucureşti pentru care a evoluat în 42 de meciuri în care a înscris şi 5 goluri, pe când echipa din Colentina evolua în Liga a II-a. A fost observat de cei de la Turnu Severin şi a prins aici returul promovării în prima divizie, jucând 14 meciuri, în care a înscris de două ori. Odată ajuns în prima ligă nu a dezamăgit, bifând toate partidele în turul sezonului 2012-2013 şi marcând alte două goluri!
Clubul severinean l-a cedat pe Zaharia Oţelului contra sumei de 100.000 de euro, aceşti bani fiind împărţiţi cu fosta echipă a fotbalistului – Juventus Bucureşti. La Oțelul a acumulat șapte prezențe, timp în care a reușit să marcheze două goluri, ambele din afara careului.

-Ai devenit titular la ultimele partide, ai depășit perioada nefastă prin care ai trecut?
-A fost o perioadă foarte grea pentru mine. Am avut aproape un an și trei luni în care n-am jucat și mă bucur că am marcat de fiecare dată când am revenit. Cel mai important e să reușesc să ajut echipa.

-Ești 100% fizic în acest moment?
-Da, în momentul actual sunt 100% apt și din punct de vedere fizic. Sper să nu mai am parte de accidentări pentru că am trecut prin destule momente delicate.

-Ai deja două goluri, la ce să se aștepte suporterii de la tine în următoarele jocuri?
-În primul rând să se aștepte la un joc foarte bun al echipei și sper să am și eu meciuri cât mai bune pentru a ajuta.  După cum s-a văzut, mai avem nevoie să acumulăm puncte și trebuie să rămânem concentrați la asta.

-Ce ne poți spune despre Lienen și despre metodele sale de antrenament?
-E un antrenor foarte bun, cu o mentalitate nemțească. Acest fapt ne determină și pe noi să fim mai concentrați și mai responsabili atât pe terenul de joc, cât și în afara lui.

-Cum vezi șansele Oțelului să se salveze de la retrogradare?
-Sincer, chiar nu avem echipă de locul actual din clasament și sunt 100% sigur că vom evita retrogradarea. Trebuie să ne vedem de joc și sunt convins că vom îndeplini obiectivul.

-Cum e atmosfera în vestiar?
-Ne gândim cu toții doar la îndeplinirea obiectivului. În acest moment doar asta contează. E clar că trebuie să câștigăm cât mai multe meciuri până la final.

-Vei juca pentru Oțelul și în sezonul următor?
-Eu asta îmi doresc, dar încă nu-i nimic sigur. Nu știm ce va fi, e o perioadă de incertitudine, așa că vom vedea la momentul respectiv. Eu totuși sper să continui aici, mă simt bine la Galați și îmi doresc să obțin rezultate cât mai bune.

-Te gândești la echipa națională?
-Orice fotbalist se gândește la echipa națională, dar deocamdată trebuie să-mi fac treaba cât mai bine aici.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 radu_alex13 » 11-04-2014 10:22

Stie cineva care e situatia medicala a lui Tudorie, parca iesise accidentat din meciul cu Dinamo?

radu_alex13

  •  
  •  

#2 Dregan » 11-04-2014 10:34

Citez pe radu_alex13:
Stie cineva care e situatia medicala a lui Tudorie, parca iesise accidentat din meciul cu Dinamo?

Tudorie n-a mai jucat nici la nationala U19 din cauza aceleiasi accidentari. E posibil sa fie indisponibil etapa asta...

Dregan

Login sau crează cont pentru a comenta              |