STIRI Liga I Oţelul nu mai joacă de Paşte!

Otelul - Gaz Metan 1-1 (in tur)Otelul - Gaz Metan 1-1 (in tur)După programarea iniţială a Ligii Profesioniste de Fotbal, Oţelul urma să joace în ziua de Paşte tocmai la Mediaş, suporterii, dar şi jucătorii oţelari, fiind obişnuiţi să-şi facă sărbătorile pe drum în ultimii ani.

Până la urmă LPF şi televiziunile au mutat unul dintre meciurile care se disputau pe 20 aprilie în cadrul etapei cu numărul 28 a sezonului 2013-2014. Oţelul a fost norocoasa al cărui joc a fost devansat cu 2 zile.
Aşadar pe 18 aprilie, în primul meci al rundei, Oţelul are deplasare grea la Mediaş, pe terenul celor de la Gaz Metan, cu începere de la ora 19.00, în direct pe Digisport.  
Până atunci însă, meciul de pe propriul teren în compania celor de la CFR Cluj a fost şi el devansat, dar doar cu un sfert de oră şi se va juca duminica aceasta, 13 aprilie, cu începere de la ora 18.15 (nu 18.30 cum era programat iniţial), tot pe Digisport.
Orele şi datele de disputare pentru etapa a 29-a, în care Oţelul întâlneşte acasă pe Săgeata Năvodari, nu au fost încă stabilite. În schimb s-a programat când va începe ediţia următoare (2014-2015) a Ligii I. Acest lucru se va întâmpla pe 25 iulie 2014!

Login sau crează cont pentru a comenta              |