STIRI Liga I Milea, Viglianti şi Răducan au vorbit despre jocul cu CFR şi situaţia de la club

Narcis Raducan si Gabriel VigliantiNarcis Raducan si Gabriel VigliantiLa conferinţa de presă de dinaintea partidei din campionat cu CFR Cluj, conducătorii Narcis Răducan şi Gabriel Alejandro Viglianti, dar şi jucătorul Ciprian Milea, au discutat cu presa despre meciul de duminică, dar şi despre problemele de ordin financiar de la echipă.


Ciprian Milea: “Meciul cu CFR este foarte important, fiecare joc până la sfârşitul sezonului e la fel de important. Situaţia din clasament nu ne permite să tratăm partidele altfel decât victorie, indiferent de adversar. Ne motivează meciul cu CFR pentru că e un adversar puternic, cu experienţă. Trebuie să joc unde are nevoie antrenorul, la juniori am fost fundaş dreapta şi n-aveam cum să uit. Eu îmi fac treaba oriunde intru, pot să joc şi mijlocaş central. Cei de la Vaslui îşi permit proteste pentru că stau mai bine în clasament!”

Gabriel Alejandro Viglianti: “Atmosfera e pozitivă ca nivel de joc, ştiu toţi jucătorii situaţia şi tratăm fiecare meci la victorie. Forma noastră ne dă speranţe. Suntem conştienţi cu toţii că fiecare minut contează şi trebuie ca jucătorii să lupte pentru orice minge. După ultimele rezultate, jucătorii trebuie să demonstreze că suntem în creştere ca formă de joc.”

Narcis Răducan: “Nu ne permitem paşi greşiţi, mai sunt doar 8 partide de disputat. Suntem pregătiţi de luptă cu un adversar important al campionatului, o echipă peste poziţia ocupată în clasament. Referitor la bani sunt promisiuni că va mai fi plătit un salariu în scurt timp. Concret sunt restanţe cu 4 salarii. Patronul nu vrea să renunţe la club, drept dovadă plăţile făcute pentru obţinerea licenţei. D-l Adamescu asigură suporterii că el va continua şi din vară, chiar dacă nu va găsi un asociat.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Viorel Craciun » 11-04-2014 16:41

ultima propozitie ne da pe spate de bucurie ! nu ca nu ar avea bani , dar atitudinea pe care o arata si lipsa de interes fata de echipa ! de ce ai nevoie de o echipa de fotbal la ale caror meciuri nu vii macar o data ,daca nu la Galati ,macar la bucuresti ,de curiozitate sa vezi de ce ti-ai luat un angajament de a baga bani...atunci cand ti se aminteste ca e ultimul ceas ! :sad:

Viorel Craciun

  •  
  •  

#2 Tudor » 11-04-2014 18:44

Nu vrea sa renunte, dar vrea sa-si bata joc in continuare. Sa-i zica cineva ca nu asa se conduce un club de fotbal.
Cica Narcis a fost vizitat de niste derbedei, dar nu au furat ci au facut pagube. Pai daca tot vor sa se razbune, le propun sa se duca la seful cel mare.

Tudor

  •  
  •  

#3 VLAD » 12-04-2014 16:00

CRED CA DACA JUCATORII VOR INTELEGE CA SI EI TREBUIE SA MUNCEASCA PT CLUBUL NOSTRU...VA FI BINE SI NU VOM RETROGADA...DUPA ...VEDEM ...SE PARE CA A MAI TRECUT UN AN SI SUNTEM TOT IN LIGA I

VLAD

Login sau crează cont pentru a comenta              |