STIRI Liga I Tudorie este dorit de un club din Serie A

Alexandru Tudorie are oferte din ItaliaAlexandru Tudorie are oferte din ItaliaLa conferinţa de presă de dinaintea partidei cu CFR Cluj, directorul general Narcis Răducan a vorbit şi despre interesul anumitor echipe pentru atacantul Alexandru Tudorie. Acesta ar fi dorit de un club din Serie A, dar şi de unul din Serie B, dar în cazul în care Oţelul nu se va înţelege la preţ cu aceste echipe, tânărul vârf ar putea rămâne încă un sezon la Galaţi.
Narcis Răducan: „Nu știu la ce nivel este interesul Stelei pentru Alexandru Tudorie, au fost niște discuții în toamnă, iar mai departe nu am avansat nicio sumă în mod public. Mi se pare fair-play să nu mărim artificial valoarea lui Tudorie, poate și pentru faptul că îi poate influența evoluția. Este încă foarte tânăr și poate nu este capabil să gestioneze aceste lucruri. Referitor la ofertele din Italia, nu le pot face publice, dar este vorba despre un club din Serie A și unul din Serie B, suntem în discuții avansate cu ei. Nu am ajuns la un numitor comun, dacă suma nu este la nivelul pe care îl dorim, nu e nicio problemă, Alex poate să mai rămână încă un an la Oțelul, are calități, dar și lucruri de învățat.”


Comentarii   
  •  
  •  

#1 Johnny8 » 11-04-2014 20:31

La cum aratat tudorie in ultimile etape sigur il iau unii din Ghana sau Burkina Faso. Oricum duminica nu va mai fi titular... in jocul aerian e bun...in rest mai are de invatat.
+1

Johnny8

  •  
  •  

#2 mateuts37 » 12-04-2014 02:08

Poate detaliaza cineva calitatile sale.... sau poate il recomanda unui transfer numarul de goluri marcate... dribling nu, sut in forta nu, pase filtrante nu.... capul? Da...dar doar la lovitul mingiei. Hai sa il mai lasam si pe Henrique sa joace, si mai dati baietilor 2 salarii pana nu ne trezim la matineu.

mateuts37

Login sau crează cont pentru a comenta              |