STIRI Liga I "În luna mai voi lua o decizie!"

Gabriel Viglianti - cel mai titrat strain din istoria OteluluiGabriel Viglianti - cel mai titrat strain din istoria OteluluiGabriel Alejandro Viglianti, directorul sportiv al Oţelului, a fost invitat la emisiunea Lider Sportiv de pe ProFM Galaţi, moderată de Mani Săvăstru şi Nic Constandache şi a vorbit despre situaţia actuală a echipei Oţelul. Argentinianul pare foarte afectat de ce se întâmplă în acest moment la formaţia noastră şi a dat de înţeles că în luna mai va lua o decizie în privinţa rămânerii sale la clubul de la malul Dunării. “Vigli” spune că nu şi-ar dori să părăsească Oţelul la greu, dar a precizat că în afara responsabilităţilor asumate faţă de club şi de Galaţi are o responsabilitate mai mare faţă de familia sa.  


Gabriel Alejandro Viglianti: “Nici noi nu ştim prea multe despre situaţia actuală. Am înţeles că se mai caută parteneri pentru club, dar până la acel moment am cerut patronatului să nu ne mai spună nimic despre asta, pentru că se fac tot felul de proiecţii, ajung mesaje contradictorii la suporteri, la cei din club, chiar la muncitori şi la jucători, cei care reprezintă motorul nostru, de care trebuie să avem mare grijă. Astea sunt probleme pentru patronat, ei ştiu ce au de făcut. Deocamdată nu se ştie dacă situaţia e albă sau neagră, situaţia e incertă şi normal că atmosfera nu este cea mai potrivită. Jucătorii au avut răbdare, până la urmă sunt profesionişti, dar e normal să iasă şi să spună ce au pe suflet. Am mai trecut prin perioade de acest gen şi când eram eu fotbalist, dar nu vreau să vorbim de diferenţele de atunci şi de acum, pentru că sunt perioade diferite, nu vreau să le compar. Important e ca aceste probleme să existe doar pe o perioadă, dar nu să devină permanente! Asta e teama jucătorilor şi ei asta ne transmit nouă, mai ales că au dreptul să-şi primească salariile pentru munca lor. Ştiu că unii jucători şi-au depus memorii pentru că e dreptul lor, de asemenea am auzit că şi Narcis a zis la conferinţă că va pleca dacă situaţia nu se schimbă. La fel e şi la mine, am discutat şi cu administratorul (n.r. Lucian Ciofoaia) şi cu oamenii din club pentru că tot aşteptăm să fie linişte, să existe măcar o viziune pentru viitor. Toţi cei care doresc binele clubului îşi doresc asta. Avem speranţe că poate se îmbunătăţeşte totul pentru binele suporterilor, pentru binele clubului… Singurii care pierd sunt suporterii şi Oţelul! Cum am mai spus, jucătorii mai pleacă, conducătorii mai pleacă, patronii mai pleacă, dar clubul rămâne sau rămâne echipa în sine. Ăsta e lucrul primordial! Sunt anumite discuţii, eu încă sper să se mai rezolve ceva, dar cred că putem vorbi şi de o plecare a mea. Dar nu asta e important… Eu nu vreau să părăsesc clubul în momentele grele, nu am făcut asta niciodată şi nici nu vreau să o fac în viitor, dar cred că în luna mai voi lua o decizie! Încă sper că lucrurile se vor îndrepta. Eu ştiu ce responsabilităţi mi-am asumat faţă de suporteri, faţă de club, dar am şi o altă responsabilitate faţă de alte trei persoane (n.r. familia) care sunt cu mine în Galaţi. Nu pot să mă gândesc doar la mine! Sper totuşi să nu se ajungă aici. Eu sunt dispus să mai rămân, dar sunt şi alte priorităţi pe care trebuie să le respect, responsabilităţi mai mari. La fel e şi în cazul jucătorilor. Unii vin de departe, poate şi pentru bani, pentru că sunt fotbalişti profesionişti, dar să ştiţi că ei joacă mai mult de plăcere. Sunt unii jucători care au salariu foarte mic şi îşi doresc să ajungă cineva. Până la urmă asta e esenţa fotbalului. Lumea doreşte să vadă spectacol şi nu probleme!”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 VLAD » 12-04-2014 16:04

BRAVO!!! BRAVO!!! BRAVO!!! ASTA ATITUDINE DE PROFESIONIST ...NU CA ALTII CARE PLANG CA NISTE MUIERI SI UITA SA ALERGE !!! SUNT MULTI LA CLUBUL ACESTA CARE AU DE DEMONSTRAT CA MERITA...VIGLIANTE A FACUT-O .... A LUPTAT PT ECHIPA NOASTRA; BRAVOOOO!!!!
+2

VLAD

 •  
 •  

#2 schillaci » 12-04-2014 17:14

Vigli, n-are nicio responsabilitate nici fata de Otelul, nici fata de Galati. Invers, cu siguranta.
+1

schillaci

 •  
 •  

#3 one.dollar » 12-04-2014 18:34

Nu-mi place s-o spun dar asa cum i-am sugerat si lui Prestia, e mai bine sa pleci. E pacat sa-ti pierzi vremea pe-aici. La noi in romanica asa a fost mereu: mai rau ca la amatori. Incearca sa-ti faci treaba in alta parte dar undeva in vest. Aici n-au ce cauta oameni ca tine. La noi e cu, comisionu' cu tzepele cu astea. E alta lume. I-ati familia si ofera-i un trai mai bun. Iti vom ramane mereu recunoscatori pentru ceea ce ai facut pentru club si pentru noi suporterii. RESPECT!
+1

one.dollar

 •  
 •  

#4 Leviathan » 12-04-2014 18:55

Du-te vigli, nu-i de tine, ia-l si pe narcis !

Leviathan

 •  
 •  

#5 Aruon » 12-04-2014 19:22

RESPECT VIGLIANTI!!!Tu,Narci s,Ewald Lienen singurele noastre valori ,alaturi de jucatori bineinteles.Daca plecati va fi dezastru!Sa vedem atunci ce mai face Adamescu..Nici nu vreau sa ma gandesc.Pana atunci ,multumim si respect!
+1

Aruon

 •  
 •  

#6 bogdan64 » 12-04-2014 20:30

Multumim pentru tot ce ai facut Vigli ca jucator si nu numai! Din pacate ai venit intr-o tara frumoasa si intr-un oras deosebit, dar care sunt pline de tepari si hoti! Sper ca lucrurile sa se indrepte in directia normala, dar e greu! Fara tine, Lienen, care si el isi va face bagajele din vara, daca nu mai devreme si nu in ultimul rand fara Narcis, echipa se va destrama, iar noi suporterii vom ramane doar cu o amintire frumoasa! Eu oricum, voi pastra in inima Otelul pana la moarte si fanionul cu Otelul va ramane la masina in acelasi loc! Sper intr-un scenariu mai optimist, dar e greu! Forza Otelul si bafta in meciul cu CFR!
+1

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |