STIRI Liga I “Dacă nu se dorește o continuitate profesionistă îmi voi vedea de carieră și de familie”

Narcis RaducanNarcis RaducanDupă partida pierdută în faţa CFR-ului, scor 0-1, Narcis Răducan a afirmat că un rezultat de egalitate era mai echitabil având în vedere ce s-a jucat pe teren. Directorul general spune că fotbaliştii din lot sunt afectaţi de presiunea locului din clasament, dar speră că tot ce s-a întâmplat în această seară va fi dat uitării pentru a putea aborda jocul de la Mediaş la victorie.

La final, Narcis Răducan a vorbit şi despre posibila sa plecare la FRF, de unde ar fi primit o ofertă. Managerul a precizat că nu se gândeşte la asta acum, dar a reiterat faptul că dacă nu se vrea o continuare profesionistă a lucrurilor din partea patronatului, atunci cu siguranţă va da curs unei alte oferte.
De partea cealaltă, antrenorul oaspeţilor, Vasile Miriuţă, cel care a intrat la final într-un scurt conflict cu secundul Oţelului, Abder Ramdane, şi-a felicitat elevii pentru victoria obţinută, nedând importanţă conflictelor de după meci, el afirmând că înţelege nervii gălăţenilor având în vedere poziţia pe care se află.

Narcis Răducan: “A fost un meci echilibrat, de uzură, cu abordări diferite. CFR nu este încă în obiectivul pe care și l-a propus și totodată clujenii au calitate superioară la nivelul jucătorilor. Cred că un rezultat de egalitate era mai echitabil, deşi efortul nostru n-a fost dublat de calitate. Diferenţa a făcut-o duelul dintre Sârghi și Tade și asta a fost. Cristi a făcut un joc bun în rest, dar n-a putut să-l oprească și a ieșit gol. Rămânem în zona retrogradării, dar anticipam și un astfel de rezultat, mai ales că am întâlnit o echipă bună, care se bate mai sus în campionat. Trebuie să uităm repede ce a fost azi şi să mergem la Mediaş vineri cu gândul la 3 puncte. Poziția din clasament pune presiune mare pe jucători, este și antrenorul preocupat de asta. Sper doar să nu cedăm şi să ne păstrăm echilibrul pentru că e un factor important în acest final de campionat. Lienen muncește foarte mult zi de zi, încă nu suntem în situația să facem acum un bilanț al antrenorului. S-a văzut şi o creştere în acest retur şi încă ne batem să ne menţinem în prima ligă. Nu e totuși momentul să vorbim acum de o plecare a mea. Într-adevăr, au existat niște discuții cu domnul Burleanu, dar nimic concret deocamdată, îmi canalizez energiile pe Oţelul momentan. Poziția mea este că aș rămâne la Oțelul, dacă văd că se dorește o continuitate profesionistă a lucrurilor. M-am atașat de oraș, de echipă și aș continua cu plăcere aici. Dacă nu va fi însă așa, atunci îmi voi vedea de carieră și de familie și voi lua cea mai bună decizie pentru mine.”

Vasile Miriuţă (antrenor CFR Cluj): “Eu am văzut de mai multă vreme că e o creștere pozitivă la echipă. Băieții au înțeles ce trebuie să joace, s-au conformat și au muncit mult în ultima perioadă. Îi felicit, toată stima pentru ei, succesul de la Galați este meritul lor. Eu n-am renunțat să mă gândesc la locurile pentru Europa League. Mai sunt șapte meciuri, 21 de puncte în joc, deci cred că mai putem spera. Eu mi-aș dori să rămână la echipă toți jucătorii din vară, dar probabil că Rui Pedro își dorește să plece în altă parte. Ce se va întâmpla la finalul sezonului, însă, nu depinde de mine.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |