STIRI Liga I Din nou pe loc retrogradabil

FOTO: Razvan ChirnoagaFOTO: Razvan ChirnoagaDupă disputarea etapei a 27-a, echipa noastră a căzut două locuri în clasament ajungând pe 15, poziţie care la sfârşitul sezonului duce în eşalonul secund! De data aceasta lucrurile sunt mai grave, pentru că mai sunt doar 7 runde de disputat, iar formaţia noastră se află chiar la un singur punct de penultima poziţie.

Acest lucru a fost posibil după înfrângerea suferită pe propriul teren contra celor de la CFR Cluj, în timp ce Săgeata Navodari a scos un rezultat nul îndeplasare la Pandurii, iar U.Cluj a învins pe Botoşani, ambele contracandidate depăşindu-ne în clasament. Dacă privim statistica, înfrângerea cu CFR Cluj nu miră pe nimeni, Oţelul având un adevărat complex pe teren propiu în faţa echipei din Gruia, având o singură victorie, două egaluri şi 7 înfrângeri la Galaţi contra acestui adversar.
Echipa noastră a suferit două înfrângeri consecutive, la Dinamo şi cu CFR şi a rămas blocată la borna de 28 de puncte în clasament. Oţelul a suferit deja 15 înfrângeri, fiind depăşită doar de Corona Braşov la acest capitol negativ! În plus, formaţia de la Dunăre are oficial cea mai slabă apărare din Liga I cu nu mai puţin de 44 goluri primite, deşi atacul este unul de locul 7, cu 29 de goluri marcate.  
Aşadar, ultimele 7 etape din acest campionat sunt DECISIVE, dacă luăm în considerare faptul că în aceste runde întâlnim formaţii precum Gaz Metan Mediaş (d), Săgeata  Năvodari (a), FC Botoşani (d), ACS Poli Timişoara (a) sau Viitorul Constanţa (a), echipe cu care ne batem direct pentru salvarea de la retrogradare!
Din păcate, jocul rezultatelor indirecte nu ne avantajează mai deloc în ultimele etape, totul începând să semene cu sezonul 2002-2003, când Oţelul a retrogradat pentru că juca foarte slab, dar şi anumite jocuri suspecte pe final de sezon ne-au dus în acea situaţie…

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Bada » 15-04-2014 13:34

Al 7lea atac, la egalitate cu Concordia.
+1

Bada

  •  
  •  

#2 Dregan » 15-04-2014 14:21

Citez pe Bada:
Al 7lea atac, la egalitate cu Concordia.

Corect

Dregan

  •  
  •  

#3 Arkan » 15-04-2014 14:28

Otelul va juca sambata, 26.04 de la ora 16:30 cu Sageata Navodari! Asa zice lpf.ro

Arkan

Login sau crează cont pentru a comenta              |