STIRI Liga I Oțelul încheie sezonul acasă cu Selena Constanța

Echipa de fotbal femininEchipa de fotbal femininÎn ultima etapă a sezonului regulat, echipa feminină de la Oțelul va juca pe teren propriu cu Selena Constanța. Jocul cu gruparea constănțeană vine după o pauză de puțin peste o lună de la ultimul meci oficial la ”oțelarelor”, meci în care au produs surpriza învingând chiar liderul Universitatea Alexandria.


Jocul cu Selena Constanța este important pentru echipa gălățeană, miza meciului fiind locul doi în serie la finalul sezonului regulat. Înaintea ultimei etape, Oțelul este pe locul doi cu 12 puncte din șapte jocuri, patru victorii, trei înfrângeri, golaveraj 16-29. Selena Constanța este pe patru cu opt puncte din șapte jocuri şi indiferent de rezultatul meciului cu Oțelul, gruparea constănțeană va termina pe aceaşi poziţie. Pentru locul doi, ”oțelarele” se duelează de la distanță cu Viitorul Buzău, echipă aflată pe locul trei cu zece puncte. În ultima etapă buzoiencele vor juca pe terenul ultimei clasate CSȘ Târgoviște, la o zi distanță după meciul gălățencelor, joi, 17 aprilie, de la ora 19.00.
Oțelul și Selena Constanța s-au întîlnit în acest sezon de două ori. În meciul tur de la Constanța au învins gazdele cu 7-2. A doua confruntare a fost la Galați, în turul inaugural al „Cupei României”, iar Oțelul a învins cu 4-1.
Partida de miercuri se va disputa pe stadionul „Zoltan David” (ex-Ancora), cu începere de la ora 14.00. Arbitrii jocului vor fi: Adrian Viorel Cojocaru, ajutat la cele două linii de Alexandru Florin Vișan și Daniel Vlase, toți din Galați.
În pauza competițională, Oțelul a jucat un meci amical la Galați, cu CSȘ Târgoviște, câștigat de fetele noastre cu 6-2.

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |