STIRI Liga I LA MULŢI ANI, Andrei Marus!

Andrei MarusAndrei MarusAstăzi, 16 aprilie 2014, fundaşul dreapta Andrei Marus împlineşte vârsta de 22 de ani, ocazie cu care îi urăm, în numele tuturor suporterilor, un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional în tricoul roş-alb-albastru.


Andrei Marus a început fotbalul la clubul fanion al oraşului Galaţi la îndemnul tatălui său, apoi a activat o perioadă la juniorii Liceului cu Program Sportiv, iar din anul 2008 a revenit la Oţelul. A fost component de bază şi chiar căpitan la “satelitul” Oţelul II, de-a lungul carierei bifând numeroase jocuri in Liga a III-a, dar şi prezenţe în naţionalele de juniori şi U19 ale României. Concitadina Dunărea s-a interesat de el în două rânduri, dar transferul nu s-a concretizat.
În acest sezon a reuşit în sfârşit să debuteze şi la echipa mare în Liga I, în minutul 88 al partidei dintre Oțelul Galați şi FC Botoșani, încheiată cu victoria roş-alb-albaştrilor, scor 2-1. El a fost aruncat atunci în luptă de interimarul Constantin Schmacher, cel care îi era antrenor şi la “satelit”. Fundaşul dreapta l-a înlocuit pe Cristian Sîrghi pe finalul meciului amintit şi a rămas apoi în lotul formaţiei de seniori şi pentru cantonamentul din iarnă, chiar dacă nu a mai prins niciun meci oficial la echipa mare.

Login sau crează cont pentru a comenta              |